Volle Maan Ceremonie

Gepubliceerd op 11 mei 2022 om 12:29

Volle Maan Ceremonie

Een volle maan ceremonie willen uitvoeren heb je niet zoveel voor nodig. Het enige wat  nodig  is , is je Wilskracht. Wat kan een volle maan ceremonie voor jou van betekenis zijn? Wat er  tijdens de 21 daagse  ceremonie gebeurt is dat je de gewenning van je denkpatroon in die 21 dagen traint. Er vindt een omwenteling aan manier van denken voelen en handelen plaats. Dit komt door ,dat de brein via de zintuigen transformerende signalen naar de hersencellen stuurt. Dit is een proces dat fysiek waargenomen wordt. Dat merk je bijvoorbeeld door:

  • Iets meer vermoeid te voelen
  • Last kunnen hebben van hoofdpijn
  • Je bent alerter dus je bent meer gefocust

Gaandeweg merk je het leven anders te gewaarworden , je zult dan ook in staat gesteld worden om persoonlijke leven daar waar verandering nodig is daadwerkelijk te willen/kunnen veranderen.

Hoe kan je de ceremonie het beste uitvoeren?

  • Om te beginnen met het opzetten van een Altaar
  • Maak een keuze of je een cirkelvormige Altaar wilt opzetten of een kubusvormige Altaar. Voor beginners raden we aan om  cirkelvormig of een kubusvorm op een wit papier te teken.
  • Bij de ceremonie maken we gebruik van de 4 Elementen Vuur is een aangestoken theelicht. Aarde is een kommetje gevuld met Aarde. Water en Lucht.
  • Lucht is het opsteken van wierrook. Plaats een persoonlijk object in het midden van het papier. Object kan bijvoorbeeld een kristal zijn ,of een sieraad iets wat voor jou een betekenis heeft.

Vervolgens kan je een intentie opschrijven of benoemen. Voor beginners is het opschrijven het meest gebruikelijke. Datgeen wat opgeschreven is bijvoorbeeld (een beperkende denkpatroon te willen doorbreken).Schrijf exact wat jij doorbreken wilt. Vouw het papier 4 tot 6 keer vervolgens verbrand je het papier en strooi verbrand restanten over je tuin balkon etcetera. Of je kan het ergens op een plek onderaan een plantenbak bewaren. Laat vervolgens de kracht van manifestatie het alle werk voor je doen door je niet te hechten aan de uitkomst dus je mag het loslaten. Het is belangrijk om 21 dagen lang een theelicht kaars aan te steken om tijd te nemen voor een moment stilte.

De ceremonie kan je iedere maand vervolgens herhalen en een eigen draai aan geven. Water kan je mettertijd indien gezakt is verversen. 

Mocht je de intentie met gedachten willen bekrachtigen, dan zal je gaandeweg bij het opzetten van je altaar al de zinnen herhaaldelijk kunnen citeren tot dat je klaar bent met het opzetten van je Altaar. Vergeet niet 21 dagen lang de kaars aan te steken.

De Ceremonie kan je iedere maand herhalen en kan je zeker een eigen draai aan geven. Water kan je mettertijd dat indien gezakt is verversen.

*Namens Team Marilami een fijn Volle Maan Ceremonie gewenst*