Webshop informatie

Verzending en levering

Verzending Nederland

Alle bestellingen worden verzonden via Post NL met Track en Trace nummer. Wij rekenen voor de verzending van uw bestelling €6,00 tot €12,00

Verzendingen naar buitenland

Verzendingen naar het buitenland rekenen wij € 10,00 plus extra verzendkosten die erbij kunnen komen.

Vragen

Zijn er vragen omtrent bestellingen neem alstublieft contact op via het contactformulier

Algemene voorwaarden

Algemene Leverings-en Betalingsvoorwaarden van sieraden MariLami gevestigd te Duiven

  1. Bij bestellingen verklaard u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden van Sieraden MariLami
  2. Alle vermelde prijzen zijn in euro's inclusief btw
  3. Na uw bestelling ontvangt u per mail een orderbevestiging waarin een overzicht van de bestelling opgenomen is.
  4. Voor verzendkosten binnen Nederland brengen wij € 6,00 tot €12,00 in rekening.
  5. Bij aankoop van producten van  sieraden bij MariLami heeft de consument de mogelijkheid om overeenkomst zonder opgave van redenen gedurende 14 dagen te ontbinden. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger. Tijdens de bedenktijd zal consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij of zij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om over het product te kunnen beoordelen of het product wenst te behouden. Indien er  gebruik gemaakt van het herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren indien rederlijkwijze mogelijk -in de originele staat en verpakking aan de ondernemer te retourneren ,conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijk instructies. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van haar of zijn herroepingsrecht is het verplicht om binnen 14 dagen het kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument via contactformulier aan te geven. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van herroepingsrecht dient de klant binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat het afgeleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd ,bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. De kosten voor retourzending van het product zijn voor rekening van de klant. Indien de consument na afloop van de eerder genoemde termijn niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen van herroepingsrecht ,het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden is de koop een feit.
  6. Als de betaling binnen is ,zullen wij uw bestelling in orde maken en indien mogelijk dezelfde dag nog versturen.
  7. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en of beschadiging van artikelen tijdens verzending met Post NL

Persoonsgegevens gebruiken wij uitsluitend voor de afhandeling van uw bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld.

Retourneren

U heeft het recht om bestellingen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Dit doet u via het contactformulier. Vermeld alstublieft het productnaam .U krijgt het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel  de retourkosten zijn voor eigen rekening. Indien van herroepingsrecht gebruik word gemaakt, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking geretourneerd kunnen worden. Wij zullen het orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst terugstorten.

Heeft u een vraag?

Dat kan via het contactformulier