Een Karmisch Lover

Gepubliceerd op 12 augustus 2021 om 17:07

Een karmische relatie is in het begin bijna niet te onderscheiden van een real deep soul love connectie. Dat maakt het ook bijzonder moeilijk om bepaalde rode vlaggen tijdig te herkennen. Want hoe gek het ook klinkt jouw karmic is een spiegelbeeld van jouw innerlijke tekortkomingen. Deze persoon komt op je pad om je waardevolle lessen te leren over jezelf. Welke delen in jouw zijn nog niet heel? Is het eigenwaarde dat je mist...of heb je  bepaalde overtuigingen dat ervoor zorgt dat jij jezelf wegcijfert om een ander gelukkig te maken? Het is belangrijk om hierbij stil te staan, want karmische relaties is net als een herhalende afgespeeld cassette bandje. Het blijft steeds  terugkomen tot dat jij doorhebt wat jouw tekortkomingen zijn.

Karmische personen komen niet alleen in romantische relaties voor. Als men geen heelheid in zichzelf weet te vinden dan voltrekt dit fenomeen zich op alle levensgebieden voort. 

Het gevaar dat hierin schuilt is dat je de masker van een ander niet gauw doorziet.. omdat je de behoefte hebt aan genegenheid. Jouw karmische persoon weet daar psychische/emotioneel  heel goed op in te spelen. Het is immers haar of zijn taak om je te manipuleren want dat is tevens zijn of haar voeding, ook daar komt de  behoefte voor dominantie om de hoek kijken. Over jou te  kunnen domineren dat is voor hen de normaalste gang van zaken. Tijdig uit zo'n situatie te stappen is van wezenlijk belang want het houdt persoonlijk  geestelijk waardevolle groei tegen. Het ontneemt persoonlijk kracht omdat het uiteindelijk veel energie vreet. 

*    Je hebt een patroon te doorbreken. Dat lukt alleen als  jij erkent dat JIJ het beste verdient   *