Manipulatie versus Goedheid

Gepubliceerd op 3 juli 2021 om 11:32

Een meester manipulator doet alles mooier lijken dan het is. Deze zorgt ervoor dat jij mentaal emotioneel gehecht raakt aan de normale dingen die je graag in leven wilt hebben. Dit zijn ten eerste basisbehoeftes. Besef dat we in een wereld leven dat vanuit de matrix energie veel van de medemens vast lijken te zitten. De matrix is een energieveld dat bestaat uit donkere materie. Of je erin gelooft of niet je zit er middenin. Je maakt het dagelijks mee, hoe dat gebeurt ga we jullie nu kort uitleggen. Als je goed oplet ,lijkt het wel dat alles  hetzelfde is  jaar in jaar uit. Een simpele voorbeeld is kleding, de mode uit jaren 60 is nog steeds in de mode. Het enige verschil is dat we in een andere tijdperk leven.  Waar de matrix zo goed in is, is het doen alsof belangrijke uitvindingen, denk aan elektra -gezond voedsel -ontwikkelingen op het gebied van geestelijk groei, steeds opnieuw uitgevonden wordt. Niets is minder waar. De tijdperk is het enige dat veranderd, kennis zit diep in ons allen verborgen. Geheime genootschappen weten dit en doen er alles aan om de mens te blijven misleiden. Zodat zij voorop kunnen blijven wandelen. Dit is de rede waarom  bepaalde groep mensen ,de elite onder ons machtig  lijken. Zij zijn bewust van het aardse tijdperk dimensie. En ook zij hebben de kennis  weten te ontdekken en ermee weten te experimenteren. Met alle gevolgen van dien. Namelijk dat de kennis die vervaardigd is ,voor misbruik en manipulatie gebruikt wordt tegen de kwetsbaarheid van de goed bedoelt mens.  Puur om de macht  en de positie te willen  behouden. Het doet er alles aan om angst verwarring machteloosheid  in stand te houden. Zodat de mens blijf volgen dat hij of zij denkt zelf geen invloed heeft op de dingen die simpelweg de mens natuur en dier kwaad doet. Welkom in de wereld van de matrix, daar ben jij perfect je bent goed bezig als je datgeen volgt wat je met al je vijf zintuigen kan waarnemen. Vooral blijven geloven in het aardse materie, want het mystieke bestaat niet.

 

 

 

 

 

 

 

Wat dit wereld zo complex maakt is dat dingen in werkelijkheid niet lijkt te zijn voor wat het is. Instagram  facebook zijn mooie voorbeelden. Op deze platforms kan het leven zo mooi gemaakt worden als het maar kan.  De mainstream media kan er ook wat van jeetje om duizelig van te worden. Afijn als je spreekt over meester manipulaties zou ik zeggen volg de mainstream media. Je wordt genaaid waar je bijstaat en veel hebben het niet eens door, en daar schuilt het gevaar namelijk in. Wat men ziet, neemt men klakkeloos voor waarheid aan.

Heb vertrouwen * laat je niet tot onzinnige toestanden verleiden * Luister naar je intuïtie * Geloof in je eigen kunnen.

Kom voor jezelf op en Vecht voor waar je in gelooft * Blijf positief * Wees niet bang om opnieuw te moeten beginnen * Geloof in gerechtigheid.

Maak plezier *Weet dat tijd veranderingen met zich meebrengt dus haal je voordeel uit in goede en mindere goed tijden * Maak tijd voor stilte * Bescherm  wat  jou hoogste goed dient.

 

 

 

 

Goedheid Der Zelve, dat bent U-Jij-IK- en Wij allen zijn het. Niemand hier op aarde wordt verknipt geboren. Anders waren we flink de lul geweest! Maar goed de kracht van goedheid brengt alles in balans. Door ons  te leren wie wij als mens werkelijk zijn. Je hoort bijvoorbeeld vaak (Als God bestaat waarom gebeurt er zoveel nare dingen)?

Omdat wij mensen oog hebben voor het kwaad, niet het gevoel kunnen hebben voor het Goede. Als je blind volgt, zonder je open te willen stellen voor wat meer kan zijn ,dan zit daar gevolgen aan verbonden. Dat noemen wij oorzaak en gevolg. De allerheilige machtigen, brengen balans in datgeen wat het gevolg is. Hoe dat zich op aardse niveau vertaalt is dat de waarheid hoe dan ook zich zal openbaren. Alleen is het aan de mens wat zij of hij ermee wilt doen. Wij hebben een eigen verantwoordelijkheid om onze ware aard van  mens zijn, te waarborgen in plaats van voor lief te nemen. Goede der aarde is er om ons aan te moedigen in moeilijke tijden, en schenkt  kracht om in ons zelf te blijven geloven. Het moedig aan om elkaar te helpen daar waar het kan. Het moedig ons aan om krachten te bundelen. Om liefdevol te delen en elkaar te kunnen accepteren voor wie wij als kwetsbaar mens zijn. Zie dingen niet voor waarheid omdat het alleen maar met de vijfzintuigen waargenomen kan worden. Observeer neem waar op basis wat het gevoel je vertelt.  Je kent het wel See no- evil- Hear no evil- Speak no evil

Is Go See live-Go Hear Live- Go Speak Live

We hebben allemaal een keuze hoe we onze leven vorm willen geven. Is dat slaapwandelend of actief bewegend stromend ? Je bewandeld het leven tussen twee pilaren We hebben het de zwarte pilaar en de witte pilaar vindt de balans tussen deze twee pilaren. Het Goede is er niet om je hand vast te houden, het is er om je belangrijk levenslessen te leren zodat je bij vallen leert op te staan.