Omgaan met polariteiten

Gepubliceerd op 8 april 2021 om 07:11

Als kwetsbaar mens omgaan met polariteiten is niet makkelijk, in deze wereld als je niet beter weet kan je makkelijk ten prooi vallen voor illusie. Zodra we geboren worden...worden we blootgesteld aan feiten die alleen met de 5 zintuigen waargenomen kunnen worden. Als men van kleins af aan niet leert in verbinding te zijn met het ware aard van kwatumfysica oftewel energie, wat inhoudelijk scheppingsvermogen betekent, dan valt men ten prooi in de wereld van illusie ook wel de matrix genoemd.

Wat er namelijk gebeurt ,men vergeet  in  loop van tijd de ware essentie van persoonlijke vermogen, om te scheppen om in eenheid te zijn met zichzelf en met de wereld om zich heen. Dat is een kwalijk zaak, kijk naar de wereld van nu hoe  gros van de mens zijn of haar leven leidt. We zijn een beetje de weg kwijt we neigen buiten onszelf een levenswijze te creëren dat helemaal niets met onze ware aard te maken heeft. Struinen door sociaal media want daar is het gras altijd groener, dat lijkt voor velen een perfect leven te illustreren. Niks is minder waar, schijn bedriegt in persoonlijke realiteit komt men achter  dat schijn vies tegen valt. Wat sta men dan te doen? Scheppen naar dat wat men diep diep gelukkig maakt, daar moet wel moeite voor gedaan worden het komt niet vanzelf aanwaaien. Leer met polariteiten om te gaan, wees in eenheid met je hogere bewustzijn, Het bereiken van een hogere bewustzijn  is een opgave dat veel van ons liever niet aan willen toegeven. Maar wat als je door omstandigheden uitgeleefd wordt? Je tijd hier op aarde is zeer kostbaar benut het ten volle.

Bij MariLami hebben we Chakra meditatief levenskracht coaching, we zijn gespecialiseerd in het bewerkstelligen van een hoger bewustzijn. Dit is een coaching methode, dat voor geestelijke-emotionele - lichamelijke vitaliteit zorgt. Als je op zoek bent naar eenheid in jezelf, je moeiteloos hier op aarde willen navigeren wees dan van harte welkom, om je bij deze levenskracht levensstijl  aan te sluiten.