Over de liefde en tweelingzielen

Gepubliceerd op 4 november 2020 om 13:14

Als tweelingzielen elkaar tegen komen, dan is het van begin af aan geen romantische  rozengeur en maneschijn verschijnsel. In een tweelingzielsverbinding komt veel heftige strijd in voor, en dat is best gek want je voelt intense wederzijdse onverklaarbare liefde. En dat onverklaarbare liefde zou de draagkracht moeten zijn  om de liefdesverbinding langdurig intact te houden. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan..

In de praktijk komt het vaak voor dat de meeste tweelingzielen toch uit elkaar gaan, omdat het teveel tegenstrijdigheden met zich meebrengt. In dat opzicht is een tweelingzielsverbinding voornamelijk in bewerkstelling gezet, om in eerste instantie elkaar te spiegelen zodat dat beide van elkaar kunnen leren. Als men daar bewust van is ,dan hoeft zo'n relatie niet al te meeslepend moeilijk te zijn. De relatie kan langzaamaan groeien of de relatie komt uiteindelijk tot einde. Dit hangt ook af wat de persoonlijke ervaringen zijn, de eigenschappen spelen hier een belangrijke rol en welke offers  opgeofferd zouden moeten. Welke compromissen is men bereid te sluiten? Het slagingspercentage van een tweelingzielsverbinding is laag maar niet onmogelijk. Het goede nieuws is, als men zielsliefdesverbindingen succesvol heeft weten te doorstaan, dan is de kans nadien veel groter dat je de ware van je leven tegenkomt. Maar daar gaat het één en het ander zo te lezen wel aan vooraf. 

Volg ons ..tarot marilami op Youtube daar vind je de liefdes tarot leggingen. Deze tarotleggingen zijn voornamelijk bedoeld om de liefdesleven te activeren. Uiteraard doen we de liefdes tarotleggingen ook hier op de website hou de website in de gaten.