Sieraden/Kristallen energetisch opladen

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 11:15

Waarom worden de sieraden en overige producten van sieraden bij marilami met aards-kosmische lichtenergie opgeladen en wat houdt het in?

Wij sieraden bij marilami weten hoe belangrijk het is om jezelf en omgeving te beschermen tegen negatieve onzichtbare lage vibrerende energieën. Alles wat hier op aarde leeft bestaat uit hoge en uit lage energie. De lage energie probeert met alle macht alles hier op aarde uit te buiten. Door haat angst en verwarring te verspreiden. Het probeert men  af te scheiden van de liefde van het licht. Tegelijkertijd doet het alles eraan, waar de mens    van afhankelijk  is met opzet te vernietigen. De kwetsbaarheid van de mens wordt hierbij gebruik van gemaakt,om de vernietiging voor elkaar te krijgen. Hoe vindt de vernietigingen plaats? Daar is maar één antwoord op ,dat is kijk naar de ellende en chaos om je heen. Dat zijn allen een creatie van lage energieën. Dit is de enige rede waarom wij  onze producten energetisch opladen. Ter bescherming voor het leven hier op aarde. Wij leveren producten dat helpt om lichamelijke/emotionele/geestelijke energieën  te verhogen.

Wat is kosmisch energie?

Kosmische energie is een hoog vibrerend energie dat uit schepping liefde en kracht bestaat. Dit krachtig energie bestaat uit orde en balans. Iedereen hier op aarde ervaart liefde en angst...op het moment dat angst ervaren wordt zal de hoge orde op de juiste moment zich subtiel kenbaar maken. Net als je bijvoorbeeld ziet hoe de natuur perfect in harmonie leeft en ademt. Zodoende geldt dat ook voor de hoge orde om de mens hulp te schieten perfect in liefde harmonie in kracht. Zijn zij allen aanwezig...de hoge orde bestaat uit engelen en gidsen. Gidsen zijn zielen die vanuit de hogere frequentie de mens hier op aarde verder vooruit helpen. Iedereen staat  bewust onbewust in contact met de orde van het licht. Alleen niet iedereen maakt de keuze om bewust ermee in contact te blijven. Sieraden bij marilami, wij maken bewust contact met deze orde doormiddel van meditaties  en het opzeggen van gebeden. Dit zijn één van de invalshoeken waarmee wij onze producten energetisch opladen. Tevens is het interessant om te weten, dat we op energetische wijze opgeleid zijn.Om de medemens te helpen naar een verlichtend liefdevolle revolutionair levenswijze.