Refresh Protect Producten

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 22:15

Wat kan een refresh protect product voor je betekenen. Dit zijn producten die helpen bij het opschonen van vuile energieën die men vanaf geboorte al bij zich draagt. Je mag bijvoorbeeld denken aan familiekarma, in eerste instantie zijn we daar niet op voorbedacht hoe een familiekarma zich in onze leven voltrekt. Wat is familiekarma? En hoe kom je erachter dat jij daar de lasten van draagt?

Je merkt in eerste instantie op gevoelsniveau een bepaald onaangenaam druk, het is een intens gevoel dat  van tijd tot tijd terugkeert. Het komt en het gaat...naarmate men ouder wordt komt de familiekarma aan de oppervlakte. Men zal door levenservaringen patronen herkennen, bijvoorbeeld last hebben van teveel pech op relatiegebied, financiën, persoonlijke ontwikkelingen niks van de grond kunnen krijgen van tijd tot tijd gaat het altijd mis, je voelt je vaak opgejaagd. Het is niet de bedoeling om het leven op die manier eindeloos te ervaren. Gelukkig is er een weg om karma of vuile energieën op te schonen. De refresh protect producten helpen hierbij.

De producten bieden hulp bij zwarte magie hier uitleg daarover

Wat is zwarte magie en hoe merk je dat op.

Er wordt een laag vibrerend negatief onheilspellende spreuk op je afgeroepen, dat zich op aards trillingsniveau manifesteert. Je merkt bijvoorbeeld dat dingen in huis heel snel kapot gaan. Je kan last hebben van lichamelijke aanvallen, zoals scherpende pijn in de keel  moeilijk adem kunnen halen of last hebben van je buik in de vorm dat je voedsel lastig verteert. In de avonduren merk je vervelende energieën op. Als je planten in huis hebt dan overleven zij het vaak niet, vanwege dat er een negatieve energie de ruimte overheerst. Dit zijn de basis signalen die je opvangt.

Wat je als eerste kan doen is je wassen met zeezout(doe zeezout oplossen in een kleine teil doe je  hand in het water draai met de klok mee in het water  en herhaal zolang je wilt (deze spreuk...pijn miserie gaat nu weg heel gauw...terug naar de man of vrouw. Naar de aanstichter van het kwaad waar zij of hij ook heengaat)tijdens het uitspreken van  spreuken giet je de zoutwater van top tot teen over je heen. Spreek vervolgens een positief spreuk dat bij persoonlijk situatie van toepassing is)Met innerlijk(intentie)in volle  kracht Full Force zend je de vloek met liefde naar diegene terug .In alle hoeken van het huis(doe dat met de klok mee dus vooruit)leg je een hoopje zeezout op de vloer hou dat zolang het nodig is. Alle ruimtes in het huis moeten uitgerookt worden met salie-kruidenstick(zet tijdens het uitroken alle ramen open het uitroken doe je met de klok mee) Vervolgens nodig je met een fijne zachte kruidenstick of wierook de nieuwe beschermend energie uit. Dit kan met wierrook Patchouli-Roos-Sandelhout. Edelstenen Zwarte Toermalijn -Tijgeroog-Carneool zijn beschermende edelstenen tegen negatieve energie. Let op zorg voor een schone opgeruimd woning en of ruimte, nuttig licht verteerbaar voedsel tijdens het proces.

De refresh protect producten bieden blijvend bescherming bij jaloezie- bij slechte wensen van buitenaf

Wij sieraden bij marilami zijn de medemens  graag van dienst  als men spiritueel hulp nodig heeft.