Vrijlatingen en Zelfzorg

Gepubliceerd op 18 maart 2020 om 17:21

Vrijlatingen van angst - het vrijlaten van zorgen

Verbinding is een magische woord dat we niet op school hebben geleerd wat  betekenis betreft.Qua woord en betekenis is het oppervlakkig gebleven.  Laten we eens uitleggen waarom het woord verbinding zo belangrijk is? Omdat alles hier op aarde vanuit verbinding ontstaan is al vanuit de baarmoeder , de navelstreng is het aardse fysieke verbinding. Het hart is het Universele energetische ziel verbinding. Na de geboorte vindt er alleen nog de verbinding via het hart plaats, het hart doet fysiek zorgen dat je leeft. Het hart zorgt voor een energetische groeiproces. Maar wat als het energetisch gaandeweg verstoord raakt? Door aardse lasten. Denk aan trauma's door zorgen geregeerd worden, leven in angst. Continu maar in overlevingsmodus verkeren. Het Blokkeert het levenspad ,het blokkeert je hartenwens ,het blokkeert het helder denken.

Het enige wat blokkades opheft is Verbinding.

Help jezelf en anderen door je te verbinden

Verbindt je met de innerlijke ware zelf

Verbindt je met stilte

Verbindt je met de ritme van je hart

 

 

 

 

Op het plaatje zie je planten, een afbeelding van pure leven een pure leven uit de natuur ontstaan vanuit de schepping. Het is precies zo gegroeid uit natuurlijke elementen waarvan de mens vergeten is hoe het ook al weer was. De mens is vergeten om vanuit zijn/ haar ware natuur het leven te beleven. Het neemt te veel waar vanuit zijn ego in plaats vanuit haar of zijn zuivere hartenziel. Maar kijk eens naar dat plaatje.... kijk eens goed laat het op je inwerken. Wat is het dat je ziet? Je ziet de perfecte afspiegeling van het ware natuur van het leven.

 De mens is vergeten  hoe zich te kunnen afspiegelen  met de natuur, de ego van de mens stribbelt te lang tegen. Terwijl het dierenrijk en de natuur ongestoord met de energetische levensstroom meestijgt. Het is tijd om voor de mens terug te keren naar zijn ware aard, onze ware aard is Stilte. Leven in harmonie. In verbinding zijn met het innerlijke ware zelf.