Alvast een voorproefje wat in het eerste helft van het jaar 2023 jij als sterrenbeeld in het algemeen qua thema's verwachten kan. Weet dat de wereld van de Universum zoveel meer is dan je wellicht van mogelijk houdt. Bij deze worden ..wij allen aangemoedigd om gebruik te maken van Universele Krachten die ons bij willen staan zowel in voorspoed dan wel in tegenspoed. Namens MariLami alvast een moedig-verstandig  gezonde voorspoedig 2023 gewenst!

Ram in de maand januari speelt  huis en haart een belangrijke thema voor jou. Waar het omdraaien gaat is dat je nodige acties gaat ondernemen die nodig zijn om de boel draaiend te houden. Van nature ben je een sterrenbeeld teken die zeer beschermend is als het om eigendommen gaat, maar ook het in bescherming nemen van dierbaren om je heen. In hetzelfde maand ben je zeer emotioneel betrokken als het om dierbaren gaat. Je gaat dan ook merken dat je in bepaalde modus verkeert waarbij je communicatief meer openheid van je nabije omgeving verwacht. In de maand februari is de thema relaties en samenwerkingsverbanden van belang voor je, dit omdat je in staat zal zijn om je iets ontvankelijk flexibeler op te kunnen stellen. En dat is goed nieuws, want daardoor zal je merken dat er sprake zal zijn van wederzijdse respect en harmonie. In de maand maart zal de thema vriendschappen en leefgemeenschap om aandacht van je vragen. Hetzelfde thema in de maand maart zet zich ook in de maand april door. In de maand mei zal jij je graag bezig willen houden met persoonlijke eigenschappen dat ook in verband is met jezelf te willen uiten  en te kunnen laten zien wat jij in huis hebt.. je staat dan ook in je kracht! In de maand juni zal spiritualiteit een grote rol spelen, dit zal zich uitdrukken in overgevoeligheid dingen goed kunnen aanvoelen het hebben van mystieke ervaringen waardoor je meer gedrevenheid in je op doet komen om allerlei mogelijke successen te behalen...

 

Leeuw in de maand januari en februari zal de thema vriendschappen en gemeenschappelijke belangen een grote rol gaan spelen. Hierbij zal je duidelijke grenzen moeten stellen en zal jij meer de behoefte hebben aan onderlinge duidelijke communicatie. In de maand maart zie je dat de energie van de maanden januari en februari doortrekt als we over duidelijk communicatie spreken. Je hebt dan gewoon de behoefte aan meer  duidelijkheid. In de maand april zal je kijk op de wereld anders dan anders kunnen zijn. Dit heeft te maken met datgeen hoe jij jezelf tegenover de wereld (je nabije omgeving)ziet staan. Het zorgt wederom dat jij meer in je kracht gaat staan, hier kan jij de vruchten van plukken als je in deze periode gebruik maakt van je persoonlijke energetische boost. In de maand mei zal je dan ook meer gericht zijn op je uiterlijk. In de maand juni  ga je veel eropuit je gaat je meer gepassioneerd voelen zeker op liefdesgebied.

 

Boogschutter in de maand januari zal zelfkennis en uiterlijk  belangrijke thema's voor je zijn. In de maand februari is de thema zelfexpressie en gedrevenheid voor succes, het opdoen van een onweerstaanbaar gevoel van passie zal de revue passeren. Dit gegeven van de maand februari trekt door in de maand maart tot in de maand april, alle zeilen worden bijgezet want liefde en status doet er echt wel toe!..

In de maand mei als alle zeilen zijn bijgezet ben je net een magneet ..liefde en creativiteit zijn de sleutelwoorden. In de maand juni is het  honger hebben naar zelfkennis, de nodige actie die je kan ondernemen is op onderzoek gaan naar, waar je persoonlijke krachten liggen.

 

🎁Bij een ieder persoonlijke geboekte tarotlegging kan je een extra verassing verwachten.. denk aan een vrijblijvende klankschalen meditatie sessie. Een extra tarotlegging voor de helft van de prijs of 1+1 gratis armband uit onze sieraden collectie🎁 

 

Schorpioen in de maand januari zal de behoefte naar spiritualiteit  toenemen. De acties die je ondernemen kan, is op onderzoek gaan zodat je meer kennis op dit gebied op kan doen. Hoe meer jij op zelfonderzoek uitgaat, des te meer jij aan zelfkennis op zou kunnen doen. Je zal verbaasd staan, hoeveel qua onderliggende kennis innerlijke verborgen ligt. In de maand februari trekt de energie van de maand januari door hoe?.. Denk aan het mystieke deel van jou leven dat aan de oppervlakte komt. Dit wederom kan je informatie verschaffen als je interesse hebt over de liefde en je graag gebruik wilt maken betreft  persoonlijke creatieve vermogen. In de maand maart speelt de thema huis en haart een belangrijke rol. In maand april is de thema zelfexpressie en uiterlijk een onweerstaanbaar behoefte dat om aandacht schreeuwt waarom?...denk onder andere aan romantiek, maar ook om je beste beentje voor te zetten als het gaat om je plekje op maatschappelijke niveau  in te kunnen nemen. In de maand mei sta jij spiritueel lichamelijk mentaal zo sterk in je persoonlijke kracht waar je u tegen zegt! Maak gebruik van dit enorme krachtige boost van een energie..

De maand juni is het goed om even pas op de plaats te nemen. Er is namelijk sprake van spirituele groei in combinatie met meerdere mystieke ervaringen die aan de oppervlakte kunnen komen.

 

 

Kreeft in de maand januari speelt het thema vriendschappen en gemeenschappelijke belangen een grote rol. De maand februari is de behoefte om de intentie te richten op huiselijke sferen. In de maand  maart is zelfexpressie en duidelijk communicatie van wezenlijk belang, de energie van de maand maart trekt door naar de maand april. Je hebt in deze meer de behoefte om op onderzoek uit te gaan zeker op spiritueel gebied. In de maand mei is je blik gericht op de thema  liefde en uiterlijk dat om aandacht van je vraagtIn de maand juni  is de behoefte voor het verbreden van vriendschappen,

staat dan hoog bij  je in het vaandel. 

 

Vissen in de maand januari speelt het thema spiritualiteit een rol, maak je klaar bereidt je voor  persoonlijke mystieke ervaringen. De maand februari zijn vriendschappen en onderlinge gemeenschappelijke belangen zullen om aandacht van je vragen. In maart is er sprake van optimisme omdat je de behoefte zal hebben om   te expanderen op het gebied van persoonlijke groei. April is je blik gericht op de nabije omgeving, je zal dan ook opmerken  hoe jij jezelf op maatschappelijk niveau representeert. De maand mei zal de thema liefde een liefdes affaire.. je de revue passeren. In juni is het moment om successen te behalen op het gebied van werk en of zakelijke deals.

 

🎁Bij een iedere boeking krijg jij een extra cadeau😃denk aan 1+1 gratis armband of een vrijblijvende meditatie sessie..ook een extra tarotlegging voor helft van de prijs kan je verwachten om in ontvangst te kunnen nemen

 

Tweelingen de maand januari begint het jaar voor jou met de thema liefde. Doe beroep op je creativiteit want het zou zomaar eens kunnen dat sommige van de Tweelingen sterrenbeeld tekens een romantische liefdes affaire aangaan. Betreft een bestaande relatie zal de passie ervan spatten. In de maand februari is de behoefte aan zelfexpressie zeer aanwezig. In maart kan  er sprake zijn van rusteloosheid, dit heeft wederom te maken met relaties  en eventuele zakelijke partners. In april komen zaken in orde,  je zal je intentie richten op werk efficiëntie en gezondheid. In de maand mei is er sprake van persoonlijke groei het zal dan ook niet zo gek zijn als je kennis op het gebied van werk -talenten en of interesses zou willen verbreden. De maand juni ben je zeer ambitieus bedreven dit is dan ook de maand op bepaalde doelen te te kunnen bereiken dan wel  te kunnen voltooien.

 

Weegschaal in de maand januari zal je duidelijk je persoonlijk rol op maatschappelijke gebied weten in te nemen. Wees origineel wat daar ligt het succes. De maand februari vraagt dan ook om  praktisch ingesteld te zijn als gaat om belangrijke stappen die je wilt nemen richting behalen van bepaalde doelen. Doe alles  stap voor stap...want je bent zeer gedreven in deze maand  om tot actie te komen. De maand maart ga je steeds meer je originaliteit ontdekken en dit maakt je een geduchte tegenstander. Vrienden en of mensen in je nabije omgeving zullen dan ook om aandacht van je vragen. In de maand april is huis en haart een belangrijke thema voor je. De maand mei is sprake van persoonlijke groei, je verlangt naar meer verdieping als gaat om persoonlijke interesses -talenten en passies. De maand juni kom je achter waar je ware innerlijke krachten liggen, zodoende weet je als geen ander je persoonlijk krachten in te zetten om successen te behalen. 

 

Waterman je kijk op de wereld zal in januari anders zijn. Dit komt omdat je op het gebied van spiritualiteit of op het gebied van persoonlijke successen op een andere manier weet  waar te nemen. Je zal hier gretig gebruik van kunnen maken, door je intentie te richten op innerlijke schoonheden. De maand februari zal  er aan enthousiasme niets ontbreken, want er is sprake van groei en expansie op het gebied van persoonlijke interesses-talenten en of passies. In de maand maart heb je de behoefte om informatie op te zoeken die je wederom jezelf kennis kunnen verbreden. In de maand april is de thema liefde van wezenlijk belang. De maand mei biedt perspectieven als het gaat om verdieping te vinden betreft bestaande romantische relaties, maar ook speelt creativiteit een grote rol. Voor de vrijgezellen is dit de maand om de liefde in je leven te vinden. In juni zullen de omstandigheden je vragen om je flexibel op te stellen.. omdat je een luchtteken bent zal je doormiddel van communicatie heel goed zaken voor elkaar weten te krijgen.

 

 Maagd het jaar begint voor jou met een leergierig houding met betrekking tot het behalen van persoonlijke successen maar ook op het gebied van spiritualiteit zou je graag het een of het ander willen weten. De maand februari is er een diepe verlangen als het  om persoonlijke groei gaat. Maart is de thema zakelijke partners en of romantische partners spelen in deze maand een duidelijke rol voor jou. In de maand april is het van belang om je concentratie te richten op je liefdesleven. In mei is huis en haart een belangrijke thema voor jou. De maand juni je liefdesleven komt in een ander daglicht te staan.. wederom schenk aandacht aan het thema liefde.

 

Stier het jaar begint voor jou in de maand januari, je aandacht te schenken aan efficiëntie-werk en gezondheid. De maand februari  is er een behoefte om tijd te spenderen met dierbaren, ook speelt huis en haart een belangrijke rol. In de maand maart is de thema vriendschappen en gemeenschappelijke belangen van toepassing. April doen zich impulsieve gevoelens zich voor, je zal dan ook de behoefte hebben om het een of het ander tot uiting willen brengen. In de maand mei is er sprake van expansie op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen. In juni zal je de gelegenheid zich voordoen om je vriendenkring te verbreden en is er sprake om zaken vanuit het verleden te herzien.

 

Steenbok in de maand januari zal je een blik opwerpen hoe jij op maatschappelijk niveau ervoor staat. Dit zou je kijk betreft de wereldbeeld kunnen veranderen. In de maand februari zullen omstandigheden je vragen om je flexibel op te stellen let op de manier hoe je met derden communiceert, dit is in deze periode van wezenlijk belang. De maand maart zal er expansie plaatsvinden betreft spirituele groei. April zijn thema's liefdes relaties en of zakelijke partners spelen in deze een belangrijk rol voor je. In de maand mei komt hoofdzakelijk een gedrevenheid opgang als het om  open communicatie gaat. Je hebt de behoefte aan transparantie. In juni zal je de aandacht schenken hoe jij op maatschappelijk niveau ervoor staat. Dit heeft wederom ook invloed op jou kijk betreft het wereldtoneel. 

Zou je specifiek willen weten hoe het eerste halfjaar van 2023 voor jou persoonlijk situatie van betekenis kan zijn? Boek nu een reading en zie hoe jij voorbereidt het jaar 2023 in kan luiden.