Ben je toe aan verandering,of heb je  moeite om bepaalde pijnlijke stukken vanuit het verleden los te laten?Het kan ook zo zijn dat je met karmische dilemma's te maken hebt en weet je niet zo goed om daar van af te komen.. Laat de kracht van de Nieuwe Maan je helpen om datgeen in je leven te manifesteren waar je naar hartelust verlangt🌙

🌕De Volle Maan Energie kan je helpen om blokkades om te zetten naar nieuw mogelijkheden 🌔 pijnlijke ervaringen vanuit het verleden te transformeren naar betere toekomstige perspectieven. Het enige wat nodig is, is toewijding om standvastig te werken aan je persoonlijke spirituele staat van zijn.

 

🌔JUNI Kosmische Energie Reading 🌖

                  18-06-2023

 

⏬🧡Ben je Single...heb je een relatie.. Of heb je te maken met een karmische liefdesverbinding? Wil je graag weten wat de Nieuwe Maan betreft liefdesverbindingen  jou te vertellen heeft? Scroll dan snel naar beneden🌕⏬

Sta je op het middelpunt om de roer om te gooien, en kan je daarbij een persoonlijke tool bij gebruiken? Dan is een intentie transformatie kaars een behulpzaam tool dat helpt om te kunnen focussen op datgeen wat je graag in je leven wilt transformeren.Reken op een innerlijke wedergeboorte dat geluk gezondheid & Liefde Manifesteert. 

✳️Wat bij de intentie transformatie kaars erbij inbegrepen is... ✳️

  • Een spirituele mini beeld
  • Een persoonlijk Levenspad Energie GeluksNummer.. met een kosmische wekelijkse boodschap☀️dat vier weken lang per email of via WhatsApp account in ontvangst genomen kan worden😀

 

Heb je vragen met betrekking tot persoonlijke omstandigheden en is je wens om zo snel mogelijk een tarot reading te willen ontvangen ? Raadpleeg MariLami WhatsApp video Tarot. Dit is een tarotlegging dat eenmalig per video opname via We Transfer link naar je whatsapp account verstuurd word.

⬇️⏬Scroll verder naar beneden voor de Volle Maan Energie⬇️⏬En voor de liefdesleven tarotlegging💛🟠✨

🌕Kosmische Energie Liefde voor Singles 🌙

                       ❤️ JUNI 2023❤️

 

 

🙏🏽🌙Kosmische Boodschap voor Karmische liefdesverbindingen🙏🏽🌙

 

 

🌕💕🌕Kosmische boodschap voor bestaande liefdesverbindingen🌙🌕💕

 

Heb je vragen betreft een bestaand relatie,ben je single of net uit elkaar? En je zou graag op een diepere niveau meer over je liefdesleven willen weten..Doe een beroep op je persoonlijke liefdesleven uitgebreid tarotlegging. Een persoonlijke reading kan naar wens plaatsvinden per

  • Google meet 
  • Telefonisch gesprek 
  • WhatsApp videobellen 
  • Audio opname met foto's van de reading 

🌕4 JUNI 2023 Kosmische Volle Maan READING🌗

Dit is een Volle Maan Energie, die ietwat onrustig lading met zich meebrengt.Dit komt omdat we te maken hebben met een gevestigde orde die alsmaar hebzuchtiger word.Het is dan ook van belang om voor je persoonlijke belangen op te komen,dit zal veel moed en kracht vergen. Luister naar je innerlijke stem,zet het eerste stap en bijt van je af.Heb vertrouwen in jezelf en weet dat je er niet alleen voor staat.Een gevestigde orde kunnen mensen in je nabije omgeving zijn kunnen vrienden-familieleden-collega's etcetera zijn.Dit zijn hebzuchtige individuen die alleen maar meer willen,terwijl zij meer dan genoeg hebben. 

🌒Blijf vooral kalm en gecentreerd,focus op persoonlijke (en of gezamenlijke)doelen die je graag in je leven wilt bereiken. 

🌒Op persoonlijke vlak,is de Volle Maan Energie voelbaar door hardnekkige gedachten en gevoelens die ongedwongen doorkomen. Waardoor jij je grootste wensen zal gaan vertegenwoordigen.Wees bereidt om nu gehoor te geven aan de wensen die je hebt.Stel niets tot ver in de toekomst uit.Neem de nodige kleine stappen,en stem je af.. op je innerlijke kompas.Je innerlijke stem is net als een gps navigatiesysteem die uiteindelijk jou naar het juiste bestemming leid.Je Hogere Zelf zal je altijd naar het juiste bestemming leiden.Luister naar woorden en ideeën die telkens terugkomen,let op hoe ze voelen en volg dat gevoel.

🌒EDELSTEEN SODALIET HELPT OM JEZELF OP DE VOLLE MAAN ENERGIE AF TE STEMMEN 🌒

🌒Het is een edelsteen dat helpt te gronden als je in een lastige situatie bevindt.Als je met Sodaliet mediteert maakt het je rustig en ervaar  je innerlijke vrede.Mocht je in deze periode meer last hebben van ontstekingen of last hebben van hoofdpijn dan zal je iets meer verlichting kunnen ervaren,door iedere dag vijftien minuten Sodaliet vast te houden en ermee mediteren. 

🌕De Zegeningen van de Universum🌕

Een zee van zegeningen kom je toe.Het Universum is een projectie van je innerlijke en jij bent een projectie van het Universum.Je bent een enorme ruimte vol met Goddelijke grenzeloze mogelijkheden.Je bevindt je in een overgangstijd, zodat jij nu jezelf hervinden kan. Wees niet bang om je ruimte in te nemen. Je bent klaar voor verandering,laat je angsten los en geef je angsten door aan Goddelijke machten.Zet elke stap in een prettige tempo voortdurend voort.Doe wat jou intens gelukkig maakt.Herwaardeer mensen op het werk,of op relationeel gebied ..herwaardeer vriendschappen kijk hoe of wie van toegevoegde waarde is in je leven.

DE ENGEL VAN KAMLTE ZAL AAN JE ZIJDE STAAN.ONTSPAN GA OP EEN KALME EN RUSTIGE MANIER DOOR HET LEVEN🙏🏽