🌔 Afnemende Maan Energie🌒

Met het afnemende maan energie,is het een periode dat je innerlijke veranderingen kan ervaren als het op successen aankomt in jouw persoonlijke leven.Wat heb jij op kunnen merken aan veranderingen die jij doormaakt? Heeft het je iets opgeleverd,waardoor je weer vooruit kan?Het afnemende maan energie nodigt je uit om hierbij stil te staan,want het gaat namelijk om de vruchtbaarheid van je wensen en of dromen die je wellicht hebt.Een droom of een wens vraagt eigenlijk alleen maar om doelgericht energetisch gevoed te worden hoe doe jij dat? Luister actief en draag zorg aan hetgeen wat je lief is.Iedere doel, droom en of wens heeft ook bescherming nodig.Ken de waarheid van je hart en handel daar naar. 

The body Galactic is nu als lichtkracht code beschikbaar om je op af te stemmen.Door doelgericht je energie te voeden,met alles dat voor jou wenselijk is.Je zal je  sterker moediger en vrijer door voelen. 

Het leven ondergaat altijd door een cyclus. De cyclus van de maan is hier geen uitzondering op.Een persoonlijke mystieke maan reading maakt je bewust van een actueel thema,en kom je tot ontdekking hoe je qua persoonlijke ontwikkelingen ervoor staat.De boodschap resoneert met hetgeen wat jij onbewust al weet.De mystieke maan reading stimuleert om vanuit je volle potentie stappen te ondernemen die zorg kunnen dragen,om dromen of wensen te verwezenlijken.De reading dient zich als een gids aan..op jouw persoonlijke aardse spirituele pad.

Een persoonlijk geboekte mystieke maan reading wordt per email verzonden.Met de foto's van de reading erbij gelevert. 

Edelsteen Orchidee Calciet herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend.Dit heeft een positieve effect op angst en neerslachtigheid.Orchidee Calciet geeft warmte en levenskracht,buigt negativiteit om naar positiviteit.De edelsteen straalt een al positiviteit uit.Orchidee Calciet verenigd gevoel en verstand,kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust.

De Engelen energie kaars,wordt met een extra boodschap voor jou van de Universum naar je toe verzonden. 

Laat een kaars nooit zonder toezicht branden.Neem de  waarschuwing van de etiket altijd in acht.De Etiket is onderaan de kaarsvoet te zien. 

Silicumcarbide, ook wel Carborundum genoemd, ondersteunt je met leren en laat je alles op een rijtje zetten. Is heilzaam bij stress en depressies. Geeft levensvreugde en verhoogt je artistieke talenten. Zijn kleuren worden geassocieerd met de 7 chakra's.

De Engelen energie kaars, wordt met een extra boodschap van de Universum voor jou.. naar je toe verzonden. 

Laat een kaars nooit zonder toezicht branden.Neem de  waarschuwing van de etiket altijd in acht.De Etiket is onderaan de kaarsvoet te zien. 

Amethist werkt beschermend, zuiverend ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.Het verbind je met de wereld van de Engelen.De edelsteen maakt je hoofd helder en geeft inzichten in je gedrag en in de keuzes die je maakt.

Peridoot Beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf .De steen helpt je om negatieve emoties zoals schuldgevoelens en ergernissen los te laten. Peridoot heeft een ontspannende en heilzame werking op het lichaam.

Wat merk je op bij het dragen van een echte edelsteen sieraad?..Zodra het dragen van edelsteen armband of ketting,contact met de huid maakt voelt men gaandeweg de werkingen van de edelstenen.De werkingen van de stenen is mettertijd altijd voelbaar,het is een kwestie om bewust met de edelsteen sieraad in contact  te zijn.