Home » Nieuwe & Volle Maan Energie

Of dat je nou graag verandering wilt of dat je aan vernieuwing toe bent...?

De kracht van de Maan kan hierbij behulpzaam zijn. Het enige wat er nodig is Toewijding. Standvastig werken aan je Spirituele staat van zijn, je Geestelijke vermogen helpen te verruimen. Zodat je boven onwetendheid kan uitstijgen. Want Het grootste tragedie van de mens is het ontbreken van zelfkennis. 

Wil je weten wat je zegeningen voor de Kreeft seizoen is? Kijk dan naar Marilami You-Tube video bericht.

De Nieuwe Maan energie voor :

Cruciaal / Kardinaal Sterrenbeeld Tekens

Ram * Kreeft * Weegschaal * Steenbok

Bij grote veranderingen is er wilskracht nodig. Hoe doe je dat? Door eerst angsten  te doorgronden. Angsten die door separatie vanuit de goedheid van een liefdevolle hart doorboord zijn. Relaties.. eventuele andere zaken hebben Een veilig haven vanuit ons mens zijn behoorlijk kunnen beschadigen.. maar gelukkig houden we vol en gaan we door. En laten we ons van onze beste kant zien. Door te kiezen voor een welvarend nieuw gezegend begin. Het is belangrijk voor personen om op  uit onderzoek te gaan, als men last heeft van onderliggende lichamelijke klachten die in verbinding zijn met de onderlichaam. Als je enig tijd in een overlevingsmodus leeft ,dan geeft de nieuwe maan in Kreeft nu de mogelijkheid om uit deze modus te stappen.

 

Maak kennis met  manifestatie power pakket Voorspoed ***

Inhoud Pakket

* Jade Power armband maat s/m

* Voorspoed Buideltas

* Persoonlijk notitieboek

* Jade Voorspoed armband maat s/m 

* Woestijn kruidenbladstick

* Heilig Water Voorspoed

*  Geluksboom Palm Edelsteen

+ Manifestatie instructie bij inbegrepen

 

29-06-2022 Nieuwe Maan in Kreeft

Wat dat op collectief niveau betekent ?

 Collectief zie je dramatisch dan wel heldhaftig taferelen gebeuren. Want men voelt dat de tijd van zelfexpressie nu meer dan ooit een zeer belangrijke onderdeel is van haar of zijn leven. Om het een en het ander in het leven  voor elkaar te krijgen. En dit zorgt veelal voor onverwachte zegeningen, dus ook voor een betere kwalitatief levensomstandigheden. Op individueel niveau vertaalt dat zich... dat het belangrijk is om jezelf te moeten uiten voor wie jij bent en waar voor  je staat ! Dat wordt niet altijd door nabije omgeving in dank afgenomen..So be It

Weet ieder geval dat het nu de tijd van fundamentele veranderingen zijn, dus wil jij nu eindelijk gebaande beperkende patronen doorbreken? Dan is nieuwe maan in Kreeft de juiste moment om ervoor te gaan.

Edelsteen Blauwe Kantagaat helpt bij zelfexpressie.

Het is een fijn edelsteen voor personen die in het openbaar naar buiten treden. Weet dat je iets waardevols te delen hebt. Anderzijds is het een Edelsteen die helpt om liefdevol duidelijk te kunnen spreken. De kreeft seizoen gaat ook om doorzetten Edelsteen Heliotroop gaat daarbij ook een zeer goede hulpmiddel zijn.

De Nieuwe Maan energie voor:

 Vaste Volstandige Sterrenbeeld Tekens..

Leeuw * Stier * Schorpioen * Waterman

De moment van ontplooiing is voor jullie al enig tijd aangebroken. Waar je alleen op mag letten, is je niet door wantrouwen te laten meeslepen. Laat op basis van vertrouwen ontwikkelingen de revue passeren.

De nieuwe maan energie voor :

Veranderbare- Baanbrekend Sterrenbeeld Tekens

Tweelingen * Maagd * Boogschutter * Vissen

Een vervult leven willen beleven, daar hoort uiteraard  zelfexpressie bij. Telkens verwelkomende emoties uit angst onderdrukken, houden we voorspoedig herstel in het leven tegen. Zoek de stilte in jezelf op, zodat je de signalen van je beschermengel kan oppikken. Raak niet voor niets verveeld, want de Universum reikt een scala aan mogelijkheden nu momenteel aan je uit.. maar lukt het jou om de mogelijkheden te zien of beter nog, te doorvoelen? Het is aan jou om je open te stellen voor de immense nieuwe mogelijkheden die naar een vervuld leven zullen leiden. 

Heb je allerlei vragen tegelijk betreft..

Persoonlijk ontwikkeling

Liefde/ex geliefden-werk-familie-sociale relaties

Boek dan een informerende persoonlijk reading

 

14-06-2022 Volle  Super-Maan in Boogschutter

Met de Volle Supermaan energie in Boogschutter, is er sprake van een collectieve Transformatie. Men kan eindelijk zich verlossen van karmische wielen. Laat dingen vooral op z'n beloop, waar je geen controle overhebt. De karma van genade zal optreden als men bereidt is om ,opbeurende gedachten en of handelingen te kunnen handhaven. Zeker als men  door uitdagingen heengaat. Op Aards niveau gaan we letterlijk door een metamorfose, dat ieder van ons in staat stelt ,om meer en meer contact te zoeken met Hogere Machten. Maak je los van Aardse zaken, zodat je niet meer gebonden voelt door aardse beperkingen. Als mens ben je veel meer dan een fysieke lichaam. En is er een harmonieuze liefdevolle vruchtbaar leven altijd beschikbaar.

Edelsteen Nirvana Kwarts is een behulpzaam kristal ,die helpt om balans tussen het Aardse en Hogere Bewustzijn te  vinden.