Of dat je nou graag verandering wilt of dat je aan vernieuwing toe bent...?

De kracht van de Maan kan hierbij behulpzaam zijn. Het enige wat er nodig is Toewijding. Standvastig werken aan je Spirituele staat van zijn, je Geestelijke vermogen helpen te verruimen. Zodat je boven onwetendheid kan uitstijgen. Want Het grootste tragedie van de mens is het ontbreken aan zelfkennis. 

23-11-2022 De nieuwe maan energie in Boogschutter  voor :

Cruciaal / Kardinaal Sterrenbeeld Tekens

Ram * Kreeft * Weegschaal * Steenbok

De kracht van de nieuwe maan energie gaan jullie beduidend merken, waar je ware krachten liggen. Dit betekent dat je moedig in zal zetten voor datgeen waar je voor staat. Je zal dan ook de immense innerlijk kracht doen opkomen voelen, dit heb je wellicht nooit eerder zo intens kunnen ervaren. Wees vooral niet bang om je innerlijke krachten ten goede te gebruiken. Voor personen die te maken hebben met een storm dat leed verdriet verlies veroorzaakt, word je nu in de gelegenheid gesteld om veerkrachtiger  sterker de storm te doorstaan. Vergeet in deze vooral niet dat de Universum samen met jou de storm

van het leven doorstaat.

 

23-11-2022 De nieuwe maan energie in Boogschutter voor :

Veranderbare- Baanbrekend Sterrenbeeld Tekens

Tweelingen * Maagd * Boogschutter * Vissen

Dit is een periode vol wonderen voor jullie gefeliciteerd de Universum zal je leven komende periode besprenkelen met kracht dat jouw persoonlijk innerlijke levenskracht zal bekrachtigen. Spreek je vrij uit  geniet in volle teugen. De wereld van Spirit ziet je staan voor datgeen wat jij voor jezelf en allen anderen betekenen kan. Ontvang je zegeningen die je toekomen want dat heb je verdient.

 

 

 

23-11-2022 De nieuwe maan energie in Boogschutter voor:

Vaste- Volstandige Sterrenbeeld Tekens

Leeuw* Stier* Schorpioen* Waterman

Dit is een periode om je beste been voor te zetten. Dat zal  om flexibiliteit van je gaan vragen. Dat houdt in de aandacht zoveel mogelijk te richten op het grotere plaatje. Denk hier eens aan.. Een tijger kan zich zo verdekt opstellen dat zijn vijanden of prooi hem niet zien kan. Wanneer hij eenmaal tevoorschijn komt in al z'n kracht-macht en praal, geen enkele vijand of prooi kan aan diens krachtigheid ontsnappen.

Stel je flexibel op tot dat het tijd is om jezelf te laten zien waar jij daadwerkelijk van gemaakt bent.

Zou je graag een voorspellende reading willen of heb je allerlei vragen tegelijk betreft..

Persoonlijk ontwikkelingen*Levenspad

Liefde/ex geliefden-werk-familie-sociale relaties

Boek dan een informerende persoonlijk reading

Een geboekte tarot reading kan per email- telefonisch *  audio opname of via Whatsapp  videobellen plaatsvinden

 

Volle Maan in Tweelingen 08-12-2022

De energie van de Volle Maan in Tweelingen, nodigt ons uit om contact te maken met een diepe gevoel van verbinding die vanuit het verleden is ontstaan. Het kan ook een diepe verlangen zijn die je wellicht  van kinds af aan al heel lang met je meedraagt. Wat het ook mag zijn, maak gebruik van dit krachtige energie om over het  verleden te kunnen reflecteren zodat je  moeiteloos aan een schoonlei kan beginnen. Je zal dan ook merken, dat je eerder in staat zal zijn om je focus te richten op datgeen wat voor jou in het Nu van belang is. We naderen het einde van jaar zou het niet een mooi gegeven zijn, als we vanuit een accepterende houding het verleden eindelijk te kunnen laten rusten?...

Heb je ooit in het verleden een diepe gevoel/verlangen kunnen ervaren, om je leven zodanig vorm te kunnen geven waar jij innig blij van zou kunnen worden?.. De Volle Maan in Tweelingen gaat je zeer zeker behulpzaam kunnen zijn om opnieuw optimistische toekomstige plannen te kunnen maken.

 

Hoe voltrekt de Volle Maan Energie zich op het gebied van persoonlijke ontwikkelingen?

Dit krachtig energie stelt ons in staat om obstakels te overwinnen. Door dat we vooruit gaan plannen. We maken korte metten met datgeen dat ons in de weg staat, we zien tijdig het grotere plaatje om vooruitgang te kunnen boeken. We maken gretig  gebruik van persoonlijke capaciteiten die wederom zorgdragen aan  succesvolle voorbereidingen betreft toekomstige levensaspecten.

 

Hoe voltrekt de Volle Maan Energie zich op werkgebied?

Dit krachtig energie nodigt uit om niet te lang jezelf om een kruispunt te laten bevinden. Het is van belang om een keuze te maken die dicht bij het hart ligt. Onthoudt voor de richting die je opgaat  dat je al succesvol bent. Verdedig datgeen waar jij al een tijd bezig bent om op te bouwen. Weet dat je door volharding onderweg bent om meerdere successen te behalen. Je bent goed bezig!

 

Hoe voltrekt de Volle Maan Energie zich op liefdesgebied?

Je komt daadkrachtig in actie omdat je intuïtie tot je spreekt. Je gaat diep over het verleden nadenken betreft je liefdesleven... Je gaat keuzes maken dat voor balans gaat zorgen. In sommige gevallen komen ongenoegen verborgenheden aan de oppervlakte. Waardoor je in bepaalde situaties intuïtief weet te handelen. Dat geeft op z'n beurt veel meer vertrouwen in jezelf en  in je persoonlijke waarnemingsvermogen.