Singles & in Connection Love Tarot » Nieuwe & Volle Maan Energie

Of dat je nou graag verandering wilt of dat je aan vernieuwing toe bent...?

De kracht van de Maan kan hierbij behulpzaam zijn. Het enige wat er nodig is Toewijding. Standvastig werken aan je Spirituele staat van zijn, je Geestelijke vermogen helpen te verruimen. Zodat je boven onwetendheid kan uitstijgen. Want Het grootste tragedie van de mens is het ontbreken van zelfkennis. 

De Nieuwe Maan energie voor :

Cruciaal / Kardinaal Sterrenbeeld Tekens

Ram * Kreeft * Weegschaal * Steenbok

De kracht van de Leeuw Seizoen helpt jullie momenteel om op volle toeren te draaien. Neem een diepe sprong richting  je doel. Beleef iedere moment van de dag onvoorwaardelijk liefde in je hart , zowel voor jezelf dan wel voor je naasten. Dit is een periode voor onoverwinnelijk Groei maak er gebruik van!

Behulpzame Edelstenen.

* Amethist helpt geest te kalmeren en brengt extremen in balans.

*Ajoiet  helpt bij karmsiche stukken te veranderen en biedt het om je leven vanuit vernieuwende  perspectieven te zien.

 

 

Uitverkocht

Maak kennis met  manifestatie power pakket Voorspoed ***

Inhoud Pakket

* Jade Power armband maat s/m

* Voorspoed Buideltas

* Persoonlijk notitieboek

* Jade Voorspoed armband maat s/m 

* Woestijn kruidenbladstick

* Heilig Water Voorspoed

*  Geluksboom Palm Edelsteen

+ Manifestatie instructie bij inbegrepen

 

28-07-2022 Nieuwe Maan in Leeuw

De nieuwe Maan energie in Leeuw, merken we collectief schermutselingen die niet alleen in beeld gezien wordt maar ook door en door gevoeld word. Het paradoxale hieraan is dat men niet zo goed weet wat men ertegen zou kunnen doen. En dus zie  je dat we collectief de neiging hebben om stijf te blijven staan vanuit verwarring  en een stukje angst...of men kiest ervoor om  stug door  te gaan met datgeen wat Hem of Haar zeer ongelukkig doet laat voelen. Hier schiet de kracht van de Leeuw seizoen  in ieders leven door.. dan zou je  wellicht kunnen afvragen hoe dat zich voltrekt ? Nu als nooit van te voren voelen we ons geroepen om te strijden voor onze Menselijke Waarden. Als het lijkt dat we ons gedreigd voelen in onze bestaan dan kunnen we twee dingen doen..dat is vluchten of vechten voor ons bestaan als levenswaardig mens. Hoe deze immens Oerkracht op individueel niveau vertaalt, is verschillend. Het is gelukkig wel op drie manieren te definiëren

  1. Je hebt te maken met abrupte veranderingen
  2. Je bent in de gelegenheid om het leven beter te kunnen doorzien
  3. Hoe zwaar of druk je leven op momenten kan zijn.. voel je een kracht die je helpen kan om door te zetten. Zodat je uiteindelijk je doelen kan bereiken.

Dat noemen we de Kracht van het Leeuwen Seizoen. Dit is een  energie of kracht die zo dadelijk  door 08-08-2022  (ook wel De Leeuwenpoort genoemd) nog sterker voelbaar zal zijn. Maak je alvast klaar, breidt je voor. Zorg dat je Geest en Lichaam zuiver is, om Kosmisch Zegeningen te kunnen ontvangen. Nuttig geen genotsmiddelen die je geest en lichaam verzwakken. We bevinden ons in een tijdlijn waarbij ,wij een kans krijgen om onze leven te verbeteren. We hebben Kosmisch Hogere entiteiten die aan onze zijde staan. Alleen moeten wij als mens ook onze verantwoordelijkheid nemen en voor 100% toewijding tonen. Scroll snel naar verder om je te kunnen informeren wat deze energie voor jou sterrenteken van betekenis kan zijn.

De nieuwe maan energie voor :

Veranderbare- Baanbrekend Sterrenbeeld Tekens

Tweelingen * Maagd * Boogschutter * Vissen

De Leeuwen energie trek  door in jullie liefdesleven en persoonlijke groei. Alles wat je liefde weet te geven, krijg je vertienvoudigd in onvoorwaardelijke liefde terug. Tel iedere dag je zegeningen, vergeet niet dankbaar te zijn voor overvloed in je leven.

Edelstenen die behulpzaam zijn.

* Blauwe Kantagaat is een edelsteen dat helpt om op een diepere niveau je te verbinden met je ware passie. Ook werkt het door.. op je intellect.

 

De Nieuwe Maan energie voor:

Vaste- Volstandige Sterrenbeeld Tekens

Leeuw* Stier * Schorpioen * Waterman

De Leeuwen energie is in kracht, als het aankomt op het  gebied van zelfzorg voor jullie. Deze periode moedigt aan ,om je te  ontplooien. Daar hoort uiteraard zelfzorg bij, zodat je het beste uit jezelf kan halen. 

Edelsteen die behulpzaam is Lapis Lazuli. Het is een edelsteen helpt bij spiritueel geestelijk verlichting.

 

Heb je allerlei vragen tegelijk betreft..

Persoonlijk ontwikkeling

Liefde/ex geliefden-werk-familie-sociale relaties

Boek dan een informerende persoonlijk reading

Een geboekte tarot reading kan telefonische* per audio opname of via Whatsapp  videobellen plaatsvinden

 

12-08-2022 Volle Maan in Waterman

Met de Volle Maan energie in Waterman zijn we  op collectief niveau onderhevig aan veranderingen, die zijn weerga niet kent. Men ziet hoe belangrijk het is om  op een onbaatzuchtig manier  voor zichzelf  te zorgen maar ook voor elkaar zorg te dragen. Dus je ziet dat we als mens in staat  zijn ,om  vanuit liefde en respect met elkaar te communiceren. Voor personen die met seksueel misbruik te maken hebben gehad laat deze energie je waarde als mens zien en geeft je de gelegenheid om je waarheid uit te spreken. Dit is energie die tegelijkertijd laat zien hoe in overvloed  te kunnen leven, als we maar in onszelf geloven en vertrouwen hebben in onze eigen kunnen! Het is dan ook een periode voor eventuele verzoeningen denk bijvoorbeeld aan familiebanden, overige relaties die heling nodig hebben. De sleutelwoorden die aan deze mooie energie verbonden zijn is...* Heling *Veranderingen * Liefde* Overvloed.

 

Edelsteen Rhodochrosiet is behulpzaam bij het voelen en het ervaren van onvoorwaardelijke liefde. Wil je de ware in liefde aantrekken dan is deze steen zeker een aanrader. Het is een activerende steen die sterk op hart werkt. Het maakt vrolijk en liefdevol, levendig-spontaan. Omdat de steen activerend werkt helpt het bij neerslachtigheid ..vooral bij onderdrukte emoties denk bijvoorbeeld  aan ( seksueel misbruik).