Ben je toe aan verandering, of heb je  moeite om bepaalde pijnlijke stukken vanuit het verleden los te  laten het kan ook zo zijn dat je met karmische dilemma's te maken hebt en weet je niet zo goed om daar van af te komen.. Laat de kracht van de Nieuwe Maan je helpen om datgeen in je leven te manifesteren waar je naar hartelust verlangt. De Volle Maan Energie kan je helpen om blokkades om te zetten naar nieuw mogelijkheden ­čŽő pijnlijke ervaringen vanuit het verleden te transformeren naar betere toekomstige perspectieven. Het enige wat nodig is, is toewijding om standvastig te werken aan je persoonlijke spirituele staat van zijn.

 

­čîö Nieuwe Maan in Waterman ­čîľ

                  21-01-2023

De Nieuwe Maan Energie in Waterman helpt waarheden van je persoonlijke levenspad opnieuw tegen te komen en te herontdekken.Dit gebeurt doormiddel van synchroniciteiten. Denk bijvoorbeeld aan dubbele getallen zoals 11:11

Om het moment dat je vaker het dubbele getal 1111 waarneemt, wilt dit zeggen dat je klaar bent om je leven vanuit de Wijsheid van je hart te willen beleven.Het kan zijn dat je nog niets waargenomen hebt..Verwacht dat dit binnenkort wel staat te gebeuren.In deze is het van belang om goed op te letten.Want signalen die de Universum op allerlei mogelijke manier jou kant op zal zenden is zeer subtiel. Je kan dubbele nummers overal tegenkomen,je kassabon of via de klok een kentekenbewijs noem het maar op. Onthoud dat dit  tekenen zijn,dat jouw persoonlijke wijsheden aangewakkerd worden,waardoor er meer inspiratie en of frisse innovatieve ideeën je geest binnen zullen stromen.Je moet op een bepaalde niveau bewust zijn om het in ontvangst te kunnen nemen.1111 is een numerologisch symbool dat veel meer van betekenis is, dan je wellicht zou denken. Het heeft verschillende verklaringen, omdat wij allemaal andere vragen  stellen. Er is geen goede of foute verklaring als we over deze kwestie hebben. Het is een pure liefdevolle intelligente energie, die je altijd zal stimuleren de richting van je waarheid van jezelf zal blijven herinneren.

Nu is de hamvraag, hoe kan jij het beste verbinden met dit Energiekanaal van dit Nieuwe Maan Energie in Waterman?.. 

  • Je zal interactief als ware een brug moeten slaan tussen het fysieke en de subtiele energielichaam. Dat doe je.. door je fysieke lichaam af te stemmen op nieuwe trillingen. Dit betekent dat je oude ongezonde patronen en gewoonten(soms geërfd van voorouders) dient te veranderen. Het verleden schept het heden, gelukkig ben je in staat om het verleden in het heden te herstellen. 
  • Wanneer je de eerste stap hebt gezet,dan kunnen de Kosmische trillingsenergieën tot uiting komen.Dit trillingsenergieën helpen het persoonlijke spirituele welzijn op hogere niveau te brengen.Dit betekent wederom dat je meer tot inzichten zal komen als het op aardse materiële zaken aankomt.Denk aan welvaart materiële bezittingen, fysieke gezondheid.. Het opdoen van inspiratie's en bevruchting van Manifestaties. Wat is van wezenlijk belang? Is het hebben van Vertrouwen. 
  • Gebrek hebben aan vertrouwen is funest als wij nieuwe omstandigheden in onze levens willen creëren. 
  • Weet dat de echo's vanuit het verleden een hinder kan zijn. Leef dan ook niet continu in je hoofd.. Maar ga telkens terug naar wijsheid van je hart.Daar zal je de contact met voorouders vinden die je wederom zullen helpen om begrip te hebben betreft jouw persoonlijke scheppingsprocessen. Daarbij helpen zij, ook om het verleden te verwerken zodat jij voor jezelf en eventuele dierbaren een betere toekomst kan scheppen. 

 

 

Volle Maan in Leeuw 5-2-2023

 De energie van de Volle Maan kan de mensheid behulpzaam zijn als men zich meer verdiepen kan hoe de Volle Maan Energie in z'n geheel in werking is of gaat. Het geeft namelijk aan wanneer er bepaalde fundamentele cyclussen op individuele oftewel collectieve niveau afgerond zijn.Dit is een fenomeen die zich op alle gronden van een menselijke leven voltrekken zal.

De Volle Maan in Leeuw is in deze geen uitzondering als het gaat om de levenscyclus van de mens hier op aarde. Wat deze volle maan met zich mee gaat brengen, is dat er meer duidelijkheid met betrekking tot relaties zal zijn.Het allereerste zal je komende tijd merken dat je meer de behoefte zal hebben om de relatie met jezelf aan te gaan. Je gaat na wat  belangrijk voor jou is.. En hoe goed jij voor jezelf zorgt. Wat betekent intimiteit­čîôvrijheid­čîôacceptatie en vertrouwen voor jou in de relatie tot jezelf en naar anderen toe? Deze volle maan biedt kansen en mogelijkheden aan om op een diepere niveau een betere relatie  met jezelf aan te gaan, zodat je betere relaties aan kan gaan met de mensen om je heen. 

Leer je lichaam kennen.. En let op wat je waarneemt. Leer nieuwe manieren aan om je lichaam in beweging te brengen. Onderzoek de kracht van je persoonlijke levenspad zodat jij gezonde stabiele relaties kan vervaardigen.

Onthoudt dat iedere volle maan tevens ook een uitnodiging is om oude trauma's ­čîôfamilietrauma's los te laten. Wij allen dragen ongemakkelijke heersende gewoonten.. emoties die we in alle macht proberen te onderdrukken. Met de volle maan komen dezen toch omhoog veel van ons is  zich daar niet bewust van,maar is het wel voelbaar dat je iets gevoeliger bent dan normaal gesproken. Dit gebeurt omdat iets in jou om aandacht vraagt om geheeld te worden. Iets wat je via de bloedlijn van je voorouders door hebt gekregen. Hou er rekening mee dat er in sommige gevallen familiegeheimen aan de oppervlakte komen, omdat jij het een en het ander energetisch aan het opruimen bent. Geef jezelf de kans om alles te doorvoelen zodat je in heden het allerbeste voor jezelf en anderen kan creëren. De Volle Maan in Leeuw is een poortkracht die zich opent voor personen die blokkades in zichzelf willen opheffen.Het helpt om ongezonde banden achter je laten, zodat je in staat bent om in volle vertrouwen nieuwe onbekende  wereld te  betreden.. Waar welzijn van het zuivere hart en liefde te vinden is.