Home » MariLami Tarot Reading

                                        Sterrenbeeld reading

  De maand Juli 2022 tarot reading is voor ieder sterrenbeeld nu beschikbaar scroll snel naar beneden

 

Welkom bij marilami  tarot reading.

Iedere persoon ontvang haar of zijn eigen  zuivere hemelse boodschap, een boodschap is bedoeld om als hulpstuk te gebruiken om meer duidelijkheid te kunnen hebben over een bepaald situatie. Dat geldt op alle levensgebieden waarbij de reading een hulpmiddel is die je een flink eind op weg kan helpen. Ook kan het een hemelse wake-up call zijn dat uitnodigt om op een diepere level het leven te ervaren.

In de naam van liefde wijsheid en kracht worden alle boodschappen op een eerbiedig wijze voor ieder van ons openbaar gemaakt, om er van te leren en om  persoonlijk van te kunnen groeien zodat het beste uit jezelf gehaald kan worden. 

Hoe vinden de persoonlijke  tarotleggingen plaats?

De persoonlijke tarotleggingen kunnen per email-audio opname-telefonische gesprek -whatsapp videobellen plaatsvinden. Een reading duurt ongeveer driekwartier. Zou je  langer een reading willen? Dan is dat met bijkomende kosten uiteraard mogelijk. Wij zijn jullie graag van dienst. Warme groet Team MariLami.

*         *            *        *           *        *      *        *

*                 *         *           *               *           *

*              *          *         *          *              *

Maak gebruik van MariLami gratis email tarotlegging. Geef via het contactformulier aan dat je graag een algemeen boodschap in ontvangst wilt nemen. Krijg vrijblijvend jouw kort krachtige persoonlijke bericht in de mailbox 

Alvast een verhelderend reading gewenst lieve warme groet Team MariLami                                                                                                     *                                         *                        *                        *                                       *                                                                    *                         *                          *                                                                                                     *                                                                                                 *              *                           *            *             *                 *       

*                  *                      *              *              *

                                                       

                                                                Maand Juli 2022 Tarotlegging

Voor de Vaste-Volstandig sterrenbeeld tekens * Leeuw * Stier * Schorpioen * Waterman

* Leeuw *

Beste Leeuw langzaam maar zeker ben jij op weg naar vrijheid en of onafhankelijkheid. De  maand Juli wil je vooral uitnodigen om de obstakels triomfantelijk te overwinnen. Luister heel goed naar je intuïtie, want dan sta jij jezelf toe om beter naar je voorgevoel te luistere ook al lijken dingen niet logisch. Maar dat jij  in staat bent om naar je voorgevoel te luisteren, zal je precies weten wat de volgende stappen zouden kunnen zijn. Want je waarnemingen zijn zeer scherp. Bedenk dat de taal van intuïtie een symbolische taal is. Het geeft je op een subtiele wijze een voorgevoel, een belletje  een helder geluid of iets dat synchronische van toepassing is betreft jouw persoonlijke ontwikkelingen. De Universum stuurt je boodschappen om je nu te helpen. Je zal succesvol zijn als je ernaar luistert.

 

 

* Stier *

Beste  Stier momenteel lijkt het leven op een woestijn waar even niets groeien kan. Maar schijn bedriegt, want dit is een uitnodiging voor jou om op een diepere niveau met je gevoelsbeleving contact te maken . Je moet je energie besparen voor de krachtspanningen die nodig zijn ,om eindelijk de oase te bereiken waar jij op naar zoek bent. Laat de Universum je kracht geven terwijl jij je plek van levenskracht aan het vinden bent. Wees je ervan bewust dat je antwoorden zal gaan vinden, als je bereidt bent om innerlijk diep naar binnen te keren. Op den duur zal jij ontdekken wat echt goed voor je is.

 

* Waterman*

Beste Waterman het is tijd voor jou om veruit boven je situatie te stijgen. Wanneer je leert bovenuit de persoonlijk omstandigheden te kunnen waarnemen.. dan herken je bepaalde patronen en zie je een lijn dat gericht is op doelen die je kan bereiken. Je hoeft niet meer langer te wachten Ga er Voor. Het harde werken zal beloont worden, en maak je geen zorgen dat het een en het ander buiten bereik zal blijven. Je Engelen moedigen je aan om je vleugels uit te slaan ,zij staan aan je zijde en wachten op jou tot dat je in vertrouwen gaat leren vliegen.

 

* Schorpioen*

Beste Schorpioen je hebt alle reden om  het leven optimistisch gemoed te zien. Want je bezit een Goddelijk creatieve vermogen. Laat je inspireren door de schoonheid van het leven. Dit is het juiste moment om gebruik te maken van je aantrekkingskracht.  Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe relatie of wil je van baan wisselen dan is nu het juiste moment voor jou, om aan de slag te gaan. Je aantrekkingskracht is immens groot wanneer jij je verbindt met anderen.

 

Voor de Cruciaal-Kardinaal sterrenbeeld tekens * Ram * Kreeft * Weegschaal * Steenbok

* Ram*

Beste Ram je plannen worden op de proef gesteld. Dit op z'n beurt geeft jou de gelegenheid om de puntjes op de i te zetten. Wat er ook gebeurt niets kan je qua ontwikkelingen tegenhouden. Onthoudt dat je vertrouwen in de Universum zeer van belang is. Heb moed en duik in de wereld van Witte Magie het Goddelijke. Wanneer jij je bedenkt dat de echte kracht ontstaat uit een combinatie van je pogingen en vertrouwen op het Hogere Macht die via jou werkt ,is er echter alles mogelijk.

* Kreeft*

Beste Kreeft momenteel sta je voor een dilemma, het is belangrijk om keuze vanuit je onderbuik gevoel(intuïtie) te maken. Waar je ook voor kiest dien je verantwoordelijkheid in te nemen. Wees niet bang voor de keuze die je wilt maken. Vraag Spirit om je een teken te geven, en je zal naar de juiste weg geleidt worden.

 

*Weegschaal*

Je op een onbekende pad bevinden kan nogal eng zijn. Maar laat je leiden door vertrouwen en jij zal deze nieuwe fase met verwondering ervaren. Wat je ook onderzoekt, vertrouw erop dat je veilig bent. Blijf alert terwijl je aan het ontdekken bent. Er staan je verbazingwekkende avonturen te wachten.

 

* Steenbok *

Beste Steenbok Je hebt alles in je wat je nodig hebt, om bovenuit de beperkende situatie te stijgen. Het is belangrijk om in het nu volledig aanwezig te zijn. De Universum wilt je helpen herinneren, dat je een heel krachtig persoon bent met grenzeloos veel mogelijkheden. Je hebt alles waarvan jij dacht dat het ontbrak in je ..het is je innerlijk Bron waar je persoonlijk macht ligt.

 

Voor de Veranderbare- Baanbrekende sterrenbeeld tekens * Tweelingen * Maagd * Vissen * Boogschutter

* Maagd*

Beste Maagd de Universum heeft een plan voor je. Het is niets voor niets dat er sprake is van stilstand. Dat is om jou de gelegenheid te geven om van kleine dingen van het leven te  kunnen genieten. Stop met strijden Maagd, want daar wordt de situatie niet beter op. Observeer eens en zie de omstandigheden duidelijker voor je worden. Sta stil en ontdek plezier in de dingen die je eerder niet zag.

 

* Vissen *

Beste Vissen het is oké om je tijdelijk van alle dagelijkse drukte af te zonderen. Rust is het sleutelwoord. Mediteren zal je goed doen, even jezelf ontdoen van overbodige gedachten. Het is nu namelijk niet het goede moment om je zoveel af te willen vragen. Het is eerder het moment om je terug te trekken. Als  je weer energie hebt.. dan zal je merken dat antwoorden op vragen vanzelf zullen komen.

 

* Tweelingen*

Beste Tweelingen weet dat je de kracht hebt om obstakels te overwinnen. Alleen rijst de vraag hoe? Zie de obstakel als een berg die beklommen moet worden. Een berg beklim je met alle voorzichtigheid. Dus stap voor stap beklim jij die hoge berg, waardoor je betrekkelijk langs de berg heen klimt.. en zal de beklimming tamelijk rustig kunnen verlopen.

 

*Boogschutter*

Beste Boogschutter, als je de lessen hebt geleerd dan kan je in het heden minder obstakels verwachten. Want wat jij ervoor terug krijgt is wijsheid. Wijsheid leert om bepaalde patronen te erkennen ,zodat jij in staat zal zijn om toestanden te vermijden. Nu ben jij op een plaats dat je beter weet. Dus weet je ook de juiste keuzes te maken. Wat of waar je opzoek naar bent er staat je veel geluk  te wachten. Want je bent wijs genoeg, om de juiste beslissingen te nemen. Je hebt je les geleerd ,en het recht op succes verdiend.

 

*Zou je meer inzicht willen hebben over je financiële leven? Raadpleeg deze tarotlegging om achter te komen hoe jij ervoor staat*

Financiële maand Juli tarotlegging is voor alle 12 sterrenbeelden beschikbaar

 

* Waterman * De maand Juli op financieel gebied ziet er goed uit voor je. Een merendeel van de Waterman sterrenbeeld tekens lijken doelen te bereiken, als het gaat om financiële moeilijkheden te overwinnen. Gefeliciteerd!

 

* Stier * In de maand Juli is het goed om niet teveel geld uit te geven. Want er breken rustige tijden aan als het gaat om bepaalde geldstromen.

 

* Kreeft *  De maand juli is het goed om je financiën goed bij te houden Kreeft. Het ziet ernaar uit dat sprake is van disbalans

 

* Maagd * De maand Juli ziet er buitengewoon goed uit! Want een grote deel van Maagd sterrenbeeld tekens zal in Juli financiële vrijheid bereiken Blijf geloven in je doelen , want die zullen zeker in deze maand bereikt worden.

 

* Weegschaal * De maand Juli staan er positieve veranderingen plaats te vinden. De tijd van financiële moeilijkheden lijkt voorbij.

 

* Leeuw * In de maand Juli staat jou een financiële succes te wachten . Dit is dan ook de tijd om in actie te komen, als het om ondernemen gaat.

 

* Schorpioen*  In de maand Juli wordt je vooral aangemoedigd om deel te nemen aan social events. Je zou maar net de juiste personen tegenkomen , om daarmee een samenwerkingsverband aan te gaan. Verder is het goed om niet  aan teveel financiële investeringen te doen. Want qua geldstromen ziet er in de maand Juli er rustig uit.

 

* Steenbok * In de maand Juli kan je met wat tegenslagen te maken hebben. Het is goed om je dan ook even van alle dagelijkse hectiek te kunnen terugtrekken, vraag de Universum om Hulp. Zodat je ruimte kan creëren voor nieuwe kansen. Succes gewenst !

 

* Vissen * Qua ondernemingen wordt je aangemoedigd om een gewaagde risico te nemen. en vertrouwen te hebben in het proces. Hoe dan ook, ziet de maand Juli er financieel goed uit voor je.

 

* Boogschutter * Het wordt een schitterende maand voor jou. Je bent lange termijn doelen aan het manifesteren. Hoe dan ook, op financieel vlak wordt er vooruitgang geboekt !

 

* Tweelingen * Zet je zorgen opzij lieve Tweelingen, oplossingen met betrekking tot financiën komen het beste naar je toe als je tijd neemt om even erbij stil te staan. Je zal het financieel het voor elkaar krijgen. Alleen vergt het nog wel veel geduld.

 

* Ram * In de maand Juli sta jij voor goede financiële vooruitzichten, want er is in deze maand sprake van een financiële meevaller.

 

 

Graag willen weten wie je Next Lover is..en of je ware persoon binnen bereik is? Raadpleeg de wereld van de Universum van liefde om er achter te komen hoe jij in liefde ervoor staat.

Zijn er vragen betreft een bestaande relatie?

Raadpleeg de Connect Love Tarot Reading

 

Heb je allerlei vragen tegelijk betreft..

Persoonlijk ontwikkeling

Liefde/ex geliefden-werk-familie-sociale relaties

Boek dan een informerende persoonlijk reading

 

* Ben jij single of net uit elkaar ,of heb jij iemand ingedachten waar je energetisch inverbinding  mee bent,en je graag meer inzichten over zou willen hebben?

Raadpleeg de Single Love Reading *

Tijd voor een nieuw fris begin? Verwen jezelf met Refresh kruidenbadolie. Te gebruiken bij manifestatie ceremoniën.