Singles & in Connection Love Tarot » MariLami Tarot Reading

Welkom bij MariLami  Tarot 

Een goedendag welkom fijn dat je er bent. Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je wellicht vanuit nieuwsgierigheid of vanuit interesse graag meer wilt weten over de Tarot. Of kan het zo zijn dat je hier naartoe geleidt bent door jouw Gidsen oftewel door de mystieke krachten van de Universum. Wat de aanleiding ook mag zijn, toeval is het niet. Want hoe fijn is het, als je onbedoeld  als mens zijnde opzoek bent naar de ware essentie van het leven. Je door het mystieke laat leiden naar iets zeer waardevols. En dat je daar door vervolgens bij geholpen kan worden om je persoonlijk kracht -wijsheid voor goed in  te kunnen zetten. Zodat jij het allerbeste uit je leven kan halen. Daar hoef je echter geen perfect mens voor te zijn, omdat jij als mens veel meer macht in je hebt dan je denkt. Daarom ben je uiteindelijk hier belandt omdat je zoekende bent naar een waarheid dat je vanuit het diepste kern van je wezen al best lang opzoek naar bent. Laat bij deze, de krachten van de Universum je helpen. Om antwoorden te vinden die jij in deze leven  goed zou kunnen gebruiken. Voordat je een boodschap in ontvangst neemt.. probeer je van tevoren open te stellen voor datgeen waar je wellicht niet op voorbereid bent. Uiteindelijk is een boodschap bedoeld om als hulpstuk te gebruiken om meer duidelijkheid te kunnen hebben over een bepaald situatie. Dat geldt op alle levensgebieden waarbij de reading een hulpmiddel is, die je een flink eind op weg kan helpen. Ook kan het een  wake-up call zijn dat uitnodigt om op een diepere niveau het leven te ervaren.

In de naam van liefde wijsheid en kracht ..worden alle boodschappen op een eerbiedig wijze voor ieder van ons openbaar gemaakt, om er van te leren en om  persoonlijk van te kunnen groeien zodat het beste uit jezelf gehaald kan worden. 

Hier alvast een collectief tarotlegging die nu aan ons geopenbaard wordt dit is een ware cadeau van de Universum...Om de mensen hier op Aarde zo goed mogelijk bij te staan. Op den duur zal de collectief boodschap op wekelijks basis gepubliceerd worden. Houdt de website van MariLami goed in de gaten.

Collectief boodschap gepubliceerd op 16-08-2022

Op collectief niveau is er sprake van een nieuw welvarend inspirerende begin. Er komt aanbod op je pad waar je wellicht lang op heb moeten wachten, waardoor het leven veel meer in balans raakt. Voor situaties waarbij balans en of gerechtigheid dient te gelden, kan men omtrent juridische zaken op vooruitgang rekenen. 

 

Een mens die continu een onderdrukkend angstige bestaan beleeft..is hoe dan ook slachtoffer van meedogenloze  Aardse leed. Een mens die voor haar of zijn rechten der leven staat. Is een mens zonder Aardse vrees een schatkist vol Liefde kracht  & Wijsheid een mensenleven Waard.

 

Heb je de week tarotlegging op MariLami You-Tube kanaal al gezien?.. zo niet ga dan maar eens gauw kijken, want wellicht is de boodschap dit keer voor jouw sterrenbeeld bestemd.

                                                                Maand AUG.2022 Tarotlegging

Voor de Vaste-Volstandig sterrenbeeld tekens * Leeuw * Stier * Schorpioen * Waterman

* Leeuw *

Beste Leeuw, in deze periode zal je merken dat je steeds tot een keuze zal komen waarin jij betrokken in wil zijn of juist niet betrokken bij wilt zijn. Dit heeft te maken met relaties, en of persoonlijke ontwikkelingen. Harmonieuze verbindingen aangaan gebeurt dan ook op een natuurlijke manier. Dit is dan ook een mooie periode voor samenwerkingen. 

Raad: 

Leeuw tijd zit je mee maak gebruik van je innerlijke kracht, door op te komen waarvoor jij staat en waar jij met hart en ziel in gelooft.

 

* Stier *

Beste  Stier, wijsheid stelt je in staat om hinderlagen op de weg tijdig te herkennen. Beperkende patronen die je verhinderen kunnen je niet meer deren, omdat je betere keuzes in je leven maakt. Je hebt ruimte gecreëerd om informatie op een totaal ander niveau sneller te verzamelen. Weet dat je alles hebt voor het succes dat je zoekt.

Raad:

Neem alle tijd om over je persoonlijke ontwikkelingen te kunnen reflecteren. Sommige van de Stier sterrenbeeld tekens hebben te kampen met verslavingen die nu eens en voor altijd overwonnen kunnen worden.

 

* Waterman*

Beste Waterman, dit is de beste periode voor jou om je af te zonderen en jezelf proberen toe te zetten om te mediteren. Het is de moment om je bewust terug te trekken, zodat je jezelf in de gelegenheid kan stellen om meer rust en harmonie in jezelf te vinden. Want je maakt je zorgen over het leven, bij deze word je aangemoedigd om een stap terug te doen. Het zal je verbazen hoe een moment van rust, je laat zien hoe situaties vanzelf helder worden.

Raad:

Geloof in overvloed en geloof in je eigen creatievermogen. Als je tijd neemt voor meditatie, dan is mediteren op de Hart-Chakra een fijne rustgevende  bijkomstigheid. Reken erop dat met de tijd je leven vanzelf weer in balans zal komen als je de rust neemt.

 

* Schorpioen*

Beste Schorpioen, je hebt duidelijk de intentie om doelen te bereiken en je leven te leiden zoals jij het graag wilt, echter word je aangemoedigd om anderen bij je plannen erbij te betrekken. Al het werk hoeft jij zeker niet alleen te doen, anderen kunnen een inspirerende bron van kracht zijn als het op jouw plannen aankomt. Buiten dat functioneer jij als een creatieve vonk voor anderen, dit is wederom een mooi periode om gelijkgestemden te vinden. Ook geldt dit voor de Schorpioen die in liefde op zoek is .

Raad:

Blijf je passie volgen en maak gaandeweg veel plezier, durf je uit te spreken voor datgeen waar jij voor staat.

 

Voor de Cruciaal-Kardinaal sterrenbeeld tekens * Ram * Kreeft * Weegschaal * Steenbok

* Ram*

Beste Ram, in deze periode is het voor jou van belang om tijd te nemen voor heling. Je bent instaat om te schitteren, jouw innerlijke staat van zijn heeft te maken met het volgen van je lichtkracht. Maar Ram er staat jou nog 1 ding te doen, en dat is leren omgaan met vergeving. Je hebt last van wantrouwen zeker als het gaat om de dingen waar je geen zicht op hebt.

Raad:

Om weer vertrouwen in het leven te herwinnen, is het goed om signalen en reminders van de Universum op te pikken. Want er zijn Hemelse krachten rondom jou heen. Als je bijvoorbeeld vlinders  of een  bepaald soort vogel ziet of een witte middel grote veer ziet.. zijn het tekenen dat alles goed is zoals het is. Je hoeft alleen maar Ja tegen het leven te zeggen.. en het leven zal je op een troostende heldere manier beantwoorden.

 

* Kreeft*

Beste Kreeft, je hebt iets belangrijks om te delen. Wat houdt je tegen om je innerlijk oproep te volgen? Van nature ben je een Meester in het delen van informatie, er zit zoveel liefde vanuit jou voor de medemens, het is tijd om te delen wat je aan het hart ligt. Je voelt al een tijdje de ongelofelijke intense innerlijke oproep, wanneer wil jij daar gehoor aangeven?

Raad:

Beleef de liefde vanuit de kern van je hart.. Laat alle controle los.

 

*Weegschaal*

Beste Weegschaal, Liefde Support  dit zijn elementen in je leven dat op nummer 1 staat.  Of het nou op romantische gebied of op vriendschappelijk/familiare gebied gaat.. allen is even belangrijk voor je. Dit is te bewerkstelligen als jij vanuit zelfrespect je laat bewegen in dit leven. 

Raad:

Het hebben van zelfrespect, zorgt dat ware passie intact blijft. Dus beste Weegschaal blijf te alle tijde je gevoel volgen. Bovendien ben jij gezegend voor een leven vol plezier en geluk.

 

* Steenbok *

Beste Steenbok, er is een helend energie dat jou momenteel omringd. Grijp dit aan om belangrijke veranderingen te doorvoeren. Accepteer jezelf voor wie jij bent. Geest en lichaam dienen in verbinding met elkaar te zijn zodat er sprake is van harmonie.

Raad:

Bij gebrek aan zelfacceptatie, is het van belang om een positieve relatie te hebben met onze Lichaam. Voor sommige Steenbok Sterrenbeeld Tekens ,is het goed om opnieuw verbinding te vinden met seksualiteit en intimiteit.

 

Voor de Veranderbare- Baanbrekende sterrenbeeld tekens * Tweelingen * Maagd * Vissen * Boogschutter*

* Tweelingen *

Beste Tweelingen, als je een dosis moed nodig hebt om je doelen te bereiken dan kan je het  beste je communicatieve vaardigheden inzetten. Laat van je horen spreek vanuit de ware kern van je hart. Dat kan niet mis gaan lieve Tweelingen.

Raad:

Om doelen te bereiken, is het goed om te luisteren naar innerlijke impulsen dat via het hartchakra wordt ingegeven, om vervolgens moed te verzamelen en er simpelweg ervoor te gaan! 

 

* Maagd*

Beste Maagd, komende tijd zal je merken dat behulpzaamheid indirect overvloed met zich mee zal brengen. Kijk met een nieuwsgierig blik naar het leven. Wie zal jou bijvoorbeeld behulpzaam kunnen zijn? Of wie kan jij een handje helpen? Er schuilt een verrassend wending aan dit gegeven, ga vooral op onderzoek uit Maagd je weet nooit wat je  gaandeweg tegen zal kunnen  komen. 

Raad:

Laat je niet beperken door wereldse afleidingen en of tegenslagen, die jou uit je innerlijke krachten halen. Maar richt je focus vooral op liefdevolle Aardse verbindingen. Die op z'n beurt jou van materiële behoeften zullen voorzien.

 

* Vissen *

Beste Vissen, sta jij weleens stil bij momenten van opbloei? Continu opbloei in je leven ervaren kan gerealiseerd worden, ook op momenten als we last hebben van angsten. Dan is het van belang om in alle onschuld speelsheid in onze dagelijkse leven te creëren. Daar is ruimte voor stilte wel bij nodig. Zodat je minder de neiging zal hebben om niet  naar je innerlijk stem te luisteren. Je leven overvloedig verrijken met stilte, is een geschenk dat te alle tijde innerlijke heelheid verrijkend voorzet. 

Raad:

Uit angst je innerlijke stem negeren is zeer menselijk, alleen mag je beseffen wat jezelf aan innerlijke rust ontneemt.  Stilte kan in eerste instantie  overweldigend zijn, maar hoe meer het brein went aan stilte des te meer de menselijke geest in opbloei raakt.

 

*Boogschutter*

Beste Boogschutter, hoe ervaar jij geborgenheid in je leven? Weet je wat het is, geborgenheid in je leven willen is eigenlijk best simpel Boogschutter. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is met  een liefdevolle blik naar het leven kijken. De basis van een menselijke leven is liefde en het hebben van geestelijke waarden. Alleen dient men een middenweg te vinden als het om de ego gaat. Want de ego is er goed in om gevoelsmatig je compleet te laten distantiëren, van een werkelijkheid die je op Geestelijk niveau je veel beter  van dienst kan zijn.

Raad:

Op momenten dat jij in een dagelijkse sleur bevindt, word je aangemoedigd om je te verbinden met nieuwe emotionele gewaarwordingen. Zodat je het leven vanuit andere perspectieven kan waarnemen.

*Zou je meer inzicht willen hebben over je financiële leven? Raadpleeg deze tarotlegging om achter te komen hoe jij ervoor staat*

 * Financiële tarotlegging maand AUG.2022  *

 

* Waterman * 

Beste Waterman, in de maand augustus lijkt je te maken te hebben met financiële teleurstellingen. Desondanks is het goed om vertrouwen te hebben, wetende dat alles voor een rede gebeurt. Neem in deze tijd geen onnodige risico's. Probeer je aandacht niet richten  op angsten of zorgen. In plaats daarvan is het beste om je te richten op betere tijden.

 

* Stier * 

Beste Stier in de maand augustus ziet het op  financieel gebied er goed uit voor je. In deze periode zal je merken dat je veel meer beroep doet op je intuïtie als het op financiën aankomt. Laat je niet door traagheid of koppigheid je tegenhouden en bepaalde fundamentele keuzes te maken. Luister naar je hart, daar komen inzichten vandaan ,waar je op kan bouwen.  Er breekt een zeer gelukkig periode voor je aan.

 

* Kreeft *  

In de maand augustus, is het belangrijk om vertrouwen te hebben in datgeen waar je veel tijd energie in hebt gestoken. Laat je niet door koppigheid of traagheid tegenhouden, als het gaat om investeringen word je aangemoedigd te blijven doorzetten. Vraag om Universeel hulp als je de behoefte hebt om tot  bepaalde inzichten te komen, dat  met betrekking heeft tot je financiën. Hoe dan ook blijf trouw aan wat je gelooft!

 

* Maagd * 

Beste Maagd, je kent het gezegde wel.. wie goed doet, goed ontmoet. Verwacht in de maand augustus een onverwachte toestroom van geld. Voor de Maagd sterrenbeeld tekens die te maken hebben met schuld. .zullen dan ook in staat zijn om schulden af te kunnen lossen.  Verder is het ook een goed periode om eventueel op een verstandig manier geld te lenen.

 

* Weegschaal * 

Beste Weegschaal, jij kunt alles doen wat je wilt. Neem je leven in eigen handen. alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn kun je zelf manifesteren. Beslissingen die van het hart worden genomen.. leiden uiteindelijk naar meer succes!

 

* Leeuw * 

Beste Leeuw, de maand augustus ziet het op financieel gebied er stabiel uit. Het kan zijn dat je met tegenstrijdige doelstellingen te maken krijgt. Hier luidt het dan om assertief te zijn als je weet dat iets juist is om te doen. Vraag te alle tijde om hulp mocht ,je met een tegenslag te maken hebben.

 

* Schorpioen*  

Beste Schorpioen, de maand augustus brengt enigszins onzekerheden met zich mee. Niet al te min is er sprake van stabiliteit. Dit is dan ook een fijne periode om je dromen na te jagen. Doe iets wat je horizon verbreedt. Geef je creativiteit vleugels!

 

* Steenbok * 

Beste Steenbok, in de maand augustus werkt het in jou voordeel om praktische ingesteld te zijn. Probeer je focus niet op zorgen  of op angsten te richten.. maar maak gebruik van je manifestatie kracht richt je aandacht op best mogelijke resultaten/uitkomsten.

 

* Vissen * 

Beste Vissen, in de maand augustus is het goed om afstand te nemen van oneerlijke relaties. Beseffen dat wat je wilde niet de beste keuze is voor je financiële geluk. Uiteindelijk ben je in staat om het een en het ander tot stand te brengen.. door dat er balans ontstaat tussen geven en nemen.

 

* Boogschutter * 

Beste boogschutter er is goed nieuws naar je onderweg betreft werk en of ambitie die tevoren goed doordacht zijn. Reken maar op financiële zekerheden die ook op z'n beurt meer verantwoordelijkheden met zich meebrengen. Al met al zet door waar jij mee bezig bent. Het leidt naar meer overvloed in je leven.

 

* Tweelingen *

Beste Tweelingen, in de maand augustus kan je te maken hebben met tegenstrijdige doelstellingen. Het is belangrijk om vertrouwen te kweken als het  om je creatievermogen gaat. Al zie je niet waar het naartoe leidt qua financiën, zal een positieve houding op na houden dan wel het hebben van vertrouwen in jouw voordeel werken.

 

* Ram * 

Beste Ram, in de maand augustus krijg je te maken met een financiële meevaller. Voor de Ram sterrenbeeld tekens die een eigen bedrijf hebben.. of leiders in een bedrijf zijn, krijgen te maken met een onverwachte voorstander van je zaak. Wetende dat jouw leiderschapskwaliteiten nu meer dan ooit nodig is. Geniet van vernieuwende successen.

 

 

Zijn er vragen betreft een bestaande relatie?

Raadpleeg de Connect Love Tarot Reading

Een geboekte tarot reading kan telefonische* per audio spraakbericht of via Whatsapp videobellen plaatsvinden.. 

 

Heb je allerlei vragen tegelijk betreft..

Persoonlijk ontwikkeling

Liefde/ex geliefden-werk-familie-sociale relaties

Boek dan een informerende persoonlijk reading

Een geboekte tarot reading kan telefonische* per audio opname of via Whatsapp  videobellen plaatsvinden

 

* Ben jij single of net uit elkaar ,of heb jij iemand ingedachten waar je energetisch in verbinding  mee bent,en je graag meer inzichten over zou willen hebben?

Raadpleeg de Single Love Reading *