Ben je er aan toe om je leven eens voor altijd  te willen transformeren?.. Omdat je bewust bent van  geprogrammeerde levensomstandigheden waar je nu niets meer aan hebt en sterker nog.. die jou nu in het heden belemmeren om je leven ten volle te kunnen beleven. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde levensovertuigingen die je van jongs af aan mee hebt gekregen die nu totaal geen bevorderende werkingen hebben betreft financiën op het gebied van relaties en of persoonlijke  ontwikkelingen. Je telkens maar gebrek ervaart op fundamentele Basisbehoeften waardoor ongezonde onstabiele patronen zich blijven herhalen. Bij MariLami zijn wij gespecialiseerd om personen met onze service dienstverlening te helpen om haar of zijn ware kracht terug te vinden. Zodat men in staat is om vanuit persoonlijke kracht niet meer codependent te zijn of blijft vanwege omstandigheden die zeer zeker geen goede invloed in diens leven heeft. Je leert in deze hoe jij jezelf kan bevrijden van zaken en of situaties die je onder haar macht of controle probeert te houden.

  • Wij werken met het activeren van Chakra's zo dat blokkades op emotioneel/mentaal spiritueel gebied  opgeheven kunnen worden. Dat houdt precies in dat onze specialisatie gericht is, om pijnlijke moeilijke zware stukken om te zetten naar kracht en naar stabiele welzijn op persoonlijke emotioneel*spirituele mentale niveau 
  • Daarbij maken wij gebruik van klankschalen werken wij met heilzame kruiden*edelstenen in combinatie meditaties sessies
  • Per sessie wordt men concreet voorzien van alle praktische informatie die men nodig heeft betreft haar of zijn persoonlijke helings en of verwerkingsontwikkelingen. 
  • De klankschaal meditatie sessie word voorafgaand opgenomen op basis van ieder persoonlijke frequentie.. Want niet ieder mens functioneert hetzelfde zodoende biedt MariLami een unieke meditatie klankschaal soundbath sessies dat op persoon afgestemd is. Dit geldt uiteraard ook voor de edelstenen en heilzame kruiden waar mee gewerkt wordt allen is op persoonlijke frequentie afgestemd. 

Wat zijn chakra's? 

Chakra's zijn energiepunten die verbonden zijn met de fysieke lichaam en de energetische lichaam. Chakra's bestaan uit 7 basispunten hier onderaan leggen we uit  wat de kenmerken van de chakra's zijn.  Verder is het ook goed om te weten dat bij MariLami gewerkt wordt met multidimensionale variaties. Dit is zijn trillingen, die met iedere chakra corresponderen. Daarbij word er gebruik gemaakt van Heilzame kruiden*Edelstenen*klankschalen en andere diverse instrumenten om  fysieke energetische trillingen te versterken en te verhogen.

 

Aardse Variatie correspondeert met:

* Levenskracht en uit  Materiele aspecten. Dit bewerkstelligd materiele behoeften en helpt het om pragmatische problemen op te lossen.  Het aardse variatie is in verbinding met  ervaringen om het leven vorm te kunnen geven. Het is de Wortelchakra waarbij de Aura rood kleurt, de energetische basispunt van de Wortelchakra bevindt zich bij onze stuit.

 

De Helende Variatie correspondeert met:

* Geest * Lichaam en Passie. Dit ter bevordering van Welzijn op Geestelijk en Emotionele vlak. Het helpt om met veranderingen om te gaan, en om   constructief aan nieuwe omstandigheden te werken en te kunnen aanpassen. De helende variatie is in verbinding met het voelen en genieten. Het is vanuit de Sacraal Chakra waarvan de Aura oranje kleurt en zich fysiek bij  de navel bevindt ons helpt te daadwerkelijk te kunnen voelen. Dit tezamen met de Zonnevlecht waarvan de Aura geel  kleurt die ons helpt om te kunnen toelaten, zodat we instaat zijn om te ondernemen. De Zonnevlecht Chakra bevindt zich fysiek tussen de borstkas. 

 

De Interactieve Variatie correspondeert met:

* Energetisch transformatie *Fysieke / Mentale Welzijn. Dit bewerkstelligd veranderingen als het gaat om fysieke mentale onwelzijn. Dat wilt zeggen  elke staat van wanorde weer op orde brengen. Deze variatie is in verbinding met de Hart Chakra dat groen kleurt en de Keel Chakra dat blauw kleurt. Beide chakra's helpen ons te vertellen en te uiten, het leert ons met verdraagzaamheid om te kunnen gaan, en om samen te werken onderling.

 

De Kosmische Variatie correspondeert met:

* Spirituele Zielsniveau. Deze frequentie leiden naar Eenheidsbewustzijn en Universele Liefde. Het activeert de wijsheid van je hart. Deze variatie is in verbinding met de Derde Oog Chakra (bevindt zich tussen de wenkbrauwen) dat paars kleurt en het Kruinchakra dat Violet Wit kleurt. Beide chakra's helpen ons te ontdekken-te verbeelden-los te laten- en verbind het ons met het manifesteren van wensen in het algemeen.

Wat is MariLami meditatief Chakra heling?

Het is een helingsmethode dat lichaam en geest in eenheid brengt, doormiddel van een online transformatie training. Alle 7 chakra's worden meditatief gevoed en opgeladen. Bij MariLami maken we gebruik van multidimensionale heling en transformerende ontwikkelingsproces methodieken. Denk aan het reinigen van het oude en of pijnlijke opgedane ervaringen, om in het heden verlichtend verfrissend leven te  kunnen manifesteren. 

 

 Thema's die aanbod komen zijn: 

Verlaging van stresshormonen -emotioneel balans opvoeren -stress genezing-geestelijk voeding en lichamelijk vitaliteit.

Vaak raken we aardig van stuk als we door moeilijke periode van veranderingen moeten. Denk aan stress gerelateerde klachten- relatiebreuk- jeugdtrauma-financiële problemen- toxische  relaties. Last hebben van gehechtheden (zoals beperkende negatieve gedachten en verslavingen,)dat ons persoonlijk groei tegenwerkt. Kortom zegt het leven dat  het tijd is om pas op de plaats te nemen, zodat zaken in orde gebracht kunnen worden. 

Waar is meditatief chakra heling goed voor?

Onze lichaam en geest heeft van tijd tot tijd een energetisch boost nodig. Het hedendaagse haastig leven zorgt ervoor dat we geen genoeg aandacht besteden aan het energetisch voeden van onze lichaam en geest. Waardoor we sneller last hebben van stress en pijnlijke fysieke en mentale ongemakken. Daarbij zijn we sneller geneigd om toe te geven aan ongezonde gewoonten. We zijn dan ook vatbaar voor geestelijke en lichamelijke ziekten. Niemand wilt onwelzijn, we willen graag fit en geestelijk stabiel zijn.. eindelijk kan dat met meditatief chakra trans-formatieve heling sessies. Dit is een methode dat altijd toegepast kan worden, in het begin is het fijn als er een deskundige op dit gebied aan je zijde paraat staat.

Als er vragen zijn neem gerust contact op, door het onderstaande formulier in te vullen.

 

  Chakra  *  Geestelijk- Emotioneel- Fysieke Heling  *  Energie * * * *

Leer binnen drie dagen hoe je het beste edelstenen kan gebruiken voor * Heling* het opheffen van financiële blokkades* problemen in de liefde* los komen van angsten* Kortom het leven meer inspirerend beleven

 

Self-Care Meditatie

€ 12,12

Self-Care Meditatie

€ 12,12

Heb je de behoefte iedere moment van de dag een Self-Care meditatie te beoefenen? Doe dan een beroep op MariLami Self-Care Meditatie om  iedere moment van je kostbare tijd te koesteren door te willen mediteren. Dit kan op wekelijkse basis,gedurende maand Live via een online sessie samen met Mariama je meditatie ervaringsdeskundige op het gebied van Engelen Energie- Heling  & Herstellen van stress- spanningen -overprikkelbaarheid- Emotionele Disbalans-Opheffen van immateriële/financiële blokkades.

Een sessie duurt 25 - 30 min

De kosten van een wekelijkse privé-sessie zijn €12,12 gedurende maand. Het bedrag van € 48,48 kan eveneens voldaan worden, of in termijnen. Bepaal zelf welke dag en of tijdstip voor jou persoonlijk geschikt is.

Uitverkocht

Aardster Maat S

€ 18,18
Uitverkocht

Aardster Maat S

€ 18,18
Uitverkocht

Collectie Aadster Maat S

€ 18,18
Uitverkocht

Collectie Aadster Maat S

€ 18,18

 925 Sterling Zilveren kralen

Connect Meditatie

€ 12,12

Connect Meditatie

€ 12,12

Ben je toe om meer in contact te zijn met je innerlijk zelf..in Hart Geest & Lichaam?Onze specialisten nemen je graag mee op een meditatieve reis. Nodig de welverdiende rust uit in je leven. Doe mee en verwelkom de eenheid in jezelf. Kies op wekelijkse basis zelf welke dag komende maand voor jou geschikt zijn.Zodat je in alle rust tijd voor jezelf kan nemen. 

Een sessie duurt 25 -30 min 

De kosten van een wekelijkse privé-sessie zijn €12,12 gedurende maand . Het bedrag van €48,48 kan eveneens voldaan worden of in termijnen. Bepaal zelf welke dag en of tijdstip voor jou persoonlijk geshikt is.