Uitverkocht

Marilami Zen Artikelen

€ 38,83
Uitverkocht

Marilami Zen Artikelen

€ 38,83

Dit prachtig groene hand staat voor vastigheid-geluk-gezondheid en succes.Vul de hand met edelstenen en leg de hand op een plek waarbij jij eventuele maan rituelen beoefend en of traditionele gebeden * mantra's uitspreekt.. En zie vanzelf wat de Universum,jou aan zegeningen ter in ontvangst zal brengen🙏🏽

Uitverkocht

Dikke bos Lavendel

€ 18,81
Uitverkocht

Dikke bos Lavendel

€ 18,81

Lavendel is niet alleen maar mooi voor de sier, maar bevat de bloem een energetisch kracht dat de menselijke geest rust en ontspanning biedt.Voor kinderen die veel last hebben van nachtmerries,kan een Lavendel bos boven aan de bed gehangen worden voor meer slaap en rust. 

Uitverkocht

Salie Kaars

€ 11,11
Uitverkocht

Salie Kaars

€ 11,11

Salie is een plant om overdag te gebruiken, zoals verbranden van salie of juist als kaars te gebruiken om negatieve energieën in huis werkplekken te kunnen verdrijven. Let op dat alle kaarsen onder toezicht moeten worden gebruikt en laat kinderen en of huisdieren er niet mee spelen.

Uitverkocht

Salie liefdes smudge

€ 12,21
Uitverkocht

Salie liefdes smudge

€ 12,21

Heb je al enig tijd geen warme gevoel van thuis kunnen ervaren? Laat het branden van de Salie je helpen.. 

                      CHAKRA'S 

Wat zijn chakra's?..

Het bestaan hier op aarde bestaat uit energie.De lucht die je inademt is energie,voedsel dat genuttigd word bestaat uit energie zelfs de kleding die jij draagt heeft energie.Hoe vertaalt de energieën zich door naar al die levens basisprincipes?Als we spreken over lucht is dat eigenlijk heel simpel,heb je weleens opgemerkt dat wanneer je in de stad bent de lucht het atmosfeer anders is,dan wanneer je in een weide omgeving bevindt waar je meer omringd bent door groen?De energieën van beide omgevingen is voelbaar verschillend.Daar waar meer groen is..ervaart men rust,daar waar het minder groen is ervaart men meer druk.De luchtdichtheid in de omgeving is vele malen intenser.Zo geldt hetzelfde principes met alle overlevingsmechanismen.Hoe vertaalt dit begrip zich door in het menselijk fysieke-mentale-emotionele staat van zijn?..Dit heeft met persoonlijke ontwikkelingen te maken.De zeven chakra's ontwikkelen zich vanuit twee basisprincipes.

Wat zijn die basisprincipes? 

De menselijke natuurlijke leven bestaat uit vier elementen.Element (1) is in verbinding met Aarde het materiële fysieke bestaan en of ontwikkelingen,de groei van de mens. Element(2)is Lucht dat in verbinding is met de mentale gesteldheid van de mens.Element(3)is water dat in verbinding is met menselijke emoties.Element(4)is Vuur dat in verbinding is met de creërende vermogen van de mens.Ieder element is onderverdeeld in alle zeven chakra's. 

🔴Het eerste basisprincipe is het principe van vormgeven,het leven wordt van kinds af aan vormgegeven.Het eerste basisprincipe is in verbinding met element aarde.De element aarde begint zich te ontwikkelen via de wortelchakra.Om een scenario te schetsen hoe de eerste basisprincipe in een menselijke leven tot uitdrukking komt..kan dat herleid worden hoe een persoon opgroeit.Als een kind bijvoorbeeld niet in een veilige omgeving opgroeit,dan is de vormgeving van de ontwikkeling van een kind gebaseerd op onveilige situaties.Dit brengt verstoringen als basisprincipe met zich mee.Het leven wordt dan vanuit verstorende ontwikkelingen vormgegeven.De eerste basisprincipes is in verbinding met aardse fysieke zaken.De onderste vier chakra's zijn allen coherent met de eerste basisprincipes.De vier chakra's zijn🔴wortelchakra🟠de sacraal chakra🟡zonnevlecht chakra🟢de hartchakra.Iedere chakra is onlosmakelijk verbonden met alle vier elementen(aarde is materie.. lucht is het mentale ..water is emotie.. vuur is creatie).Naarmate we als mens ontwikkelen en dus ouder worden en hopelijk ook wat wijzer,komen we uit op de drie  overige chakra's.Dan hebben we het over de🔵keelchakra is verbinding met spraak,jezelf tot uiting kunnen brengen 🟣derde oog chakra is in verbinding met het weten.. ook wel het hebben van kennis over jezelf en het leven om je heen.Kan ook wel het waarnemen genoemd worden⚪de kruinchakra is in verbinding met de kosmos.Dit is een ontwikkeling dat via een hogere realiteit in een mensenleven kan manifesteren.De kruinchakra is de enige chakra die in verbinding is met ether,ook wel de vijfde element genoemd.Dit zal je als informatie niet gauw tegenkomen,omdat de meerderheid van de mens qua aardse ontwikkelingen het niet red om zich te kunnen verbinden met element ether.Dit komt door beperkende gelimiteerde gedachtegang van de geest.Een menselijke geest dient getraind te zijn,wilt het enigszins in verbinding zijn met de element ether. De element ether is in verbinding met de tweede basisprincipe.Dit is de principe dat hogere en lagere geestelijke vermogen bevat.Het lagere(de ego) van de mens voelt zich meer thuis in de materiële wereld.Het hogere(de spirtit van de mens)is in verbinding met hogere realiteiten.Beiden basisprincipes kunnen zowel voor goede en of minder goede bedoelingen door de mens gebruikt worden.

Hoe kan mariLami meditatief chakra healing voor jou van betekenis zijn?.. 

Zoals hier boven vermeld staat,hebben we als mens te maken met twee basisprincipes die in dualiteit zijn.Basisprincipe 1 is het leven vorm kunnen geven.Basisprincipe 2 is het leven tot creatie brengen.Beiden kunnen zowel hoge als met de lage geest ervaren worden.Men begint qua ontwikkeling met de eerste basisprincipes.De eerste ontwikkelingsfase kan  qua verstoringen van alles gebeuren,om het leven compleet vorm te kunnen geven.De meerderheid van de mens heeft in de eerste fase vaak te maken met verstoringen.Denk aan mentale-emotionele verstoringen, waarbij het fysieke altijd bij die verstoringen een grote rol speelt.Inhoudelijk betekent dit,dat men qua ontwikkelingen uit evenwicht raakt. De evenwicht tussen vormgeven en creatie,is aardig door omstandigheden verstoord geraakt. Marilami meditatief chakra healing sessies helpt de fysieke verstoringen via de chakra's in evenwicht te brengen.Zodat men via het creërende vermogen diens leven vorm kan geven. 

Wat kan je verwachten van marilami chakra healing sessie..

Het is een transformerende helingsproces.Dit betekent, je kunnen onthechten van oude ongezonde patronen.Dit gaat gepaard met het stillen van de mind zodat het hart kan spreken.Oefeningen om de chakra's in balans te brengen worden toegepast.Welke thema's in het leven,is marilami meditatieve healing sessie goed om ingezet te kunnen worden? 

  • Het innerlijke kind thema..bijvoorbeeld als kind te maken hebben gehad met emotionele geestelijk/fysieke mishandeling
  • Thema verstoorde liefdesrelaties
  • Thema persoonlijke karmische patronen die vanuit familiebloedlijn afkomstig zijn. 
  • Thema persoonlijke groei..denk aan stress gerelateerde zaken(studie werk opvoeding van kinderen). 

 

Uitverkocht

Boeddha Green

€ 18,80
Uitverkocht

Boeddha Green

€ 18,80

Meester Boeddha, staat voor het verhogen van je hartsbewustzijns.De geest van Meester Boeddha helpt jou om meer op je intuïtie te vertrouwen🙏🏽

Afmetingen 60Hx40 B

 

Spijkermat

€ 50,05

Spijkermat

€ 50,05

Het gebruik van de  spijkermat.
Maar liefst 5500 acupressure punten maken deze originele spijkermat tot een zeer effectief instrument voor het vrijgeven van spanningen en het aanreiken van een diepe staat van ontspanning! Regelmatig gebruik van deze spijkermat zal uw gevoel van welbehagen en uw herstel flink versterken, zowel fysiek als mentaal. Stress is de grootste en gemeenste toxine voor lichaam en geest. Dagelijks een dik kwartier op de spijkermat zal vele stress gerelateerde klachten helpen verminderen. Bovendien zal men geduldiger en vriendelijker worden terwijl de kwaliteit van beslissingen toeneemt. De Shakti spijkermat activeert natuurlijk ook de bloedsomloop. Hierdoor zal het lichaam gemakkelijker en sneller hertsellen van inspanningen en klachten. Het zelfhertsellend vermogen van lichaam en geest zal toenemen.De achterzijde van de Shaktimat toont een prachtig krachtsymbool, Shree Yantra. Binnen de Yoga traditie is dit de meest complete geometrische vorm. Het is 70 maal krachtiger dan de vorm van een piramide. Beide hersenhelften worden gestimuleerd en een diepe staat van meditatie kan worden bereikt. Volgens Vastu - de bron van Feng Shui – is de Shee Yantra het beste instrument voor de creatie van balans in het woonhuis. Hang het Shree Yantra symbool aan de noordoostelijke zijde van het huis voor het sterkste resultaat. Het zal welvaart verhogen, harmonie creëren en beschermen tegen ongelukken. 

Boeddha brons

€ 44,44

Boeddha brons

€ 44,44

Afmetingen 95x65x50 mm

Een schedel in huis plaatsen staat voor het beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.De lachende schedel helpt karmische patronen te doorbreken.De schedel helpt contact te maken met de geestelijke wereld.De lachende schedel vertegenwoordigd de kwetsbare krachtige geest van de mens.Hij toont liefde-wijsheid en moed.De lachende schedel zorgt ervoor dat schaduwkanten van het leven in het daglicht komen te staan.Hij transformeert lage negatieve energieën.. naar een verhogend liefdevolle frequentie. 

Dit is meditatie Soundbath set waarbij je een audio opgenomen meditatie melodieën opname toegestuurd krijgt met daarbij inbegrepen een handgemaakte klankschaal en chakra kaarsen serie.Heerlijk om iedere moment van de dag tot rust te kunnen komen🌱

Ganesha

€ 55,55

Ganesha

€ 55,55

Dit prachtig Ganesha beeld staat voor het wegnemen van obstakels,zodat oneindige succes en geluk betreft jouw levensreis je zal toekomen🙏🏽

Afmetingen 11 H x 8 B

Chakra's zijn de energiecentra op zeven verschillende locaties in je lichaam.Chakra's zijn fysieke filters die je helpen om ongewenste lage vibraties van mensen en of situaties innerlijk te reinigen.Met de aura cleansing klankschaal kan je iedere dag op eigen  tempo je persoonlijke hogere energetisch frequentie hooghouden en lagere sneller frequenties loslaten.