Singles & in Connection Love Tarot » Chakra meditatief levenskracht coaching

  Chakra  *  Geestelijk- Emotioneel- Fysieke Heling  *  Energie * * * *

Wat zijn chakra's? 

Chakra's zijn energiepunten die verbonden zijn met de fysieke lichaam en de energetische lichaam. De chakra's bestaan uit 7 basispunten hier onderaan leggen we uit  wat de kenmerken van de chakra's zijn ,en waar de energiepunten in de lichaam zich bevinden.  Verder is het ook goed om te weten dat bij MariLami gewerkt wordt met multidimensionale variaties. Dit is zijn trillingen, die met iedere chakra corresponderen. 

Aardse Variatie correspondeert met:

* Levenskracht en uit  Materiele aspecten. Dit bewerkstelligd materiele behoeften en helpt het om pragmatische problemen op te lossen. 

De Helende Variatie correspondeert met:

* Geest * Lichaam en Passie. Dit ter bevordering van Welzijn op Geestelijk en Emotionele vlak. Het helpt om met veranderingen om te gaan, en om   constructief aan nieuwe omstandigheden te werken en te kunnen aanpassen.

De Interactieve Variatie correspondeert met:

* Energetisch transformatie *Fysieke / Mentale Welzijn. Dit bewerkstelligd veranderingen als het gaat om fysieke mentale onwelzijn. Dat wilt zeggen  elke staat van wanorde weer op orde brengen.

De Kosmische Variatie correspondeert met:

* Spirituele Zielsniveau. Deze frequentie leiden naar Eenheidsbewustzijn en Universele Liefde. Het activeert de wijsheid van je hart.

Wat is chakra meditatief levenskracht coaching?

Het is een coaching methode dat lichaam en geest in eenheid brengt, doormiddel van een 21 dagen online transformatie training te ondergaan. Alle 7 chakra's worden meditatief gevoed en opgeladen. Bij MariLami maken we gebruik van multidimensionale heling en transformerende ontwikkelingsproces methodieken. Denk aan het reinigen van het verleden ,om in het heden voorspoed te  kunnen manifesteren. 

 

 Thema's die aanbod komen zijn: 

Verlaging van stresshormonen -emotioneel balans opvoeren -stress genezing-geestelijk voeding en lichamelijk vitaliteit.

Vaak raken we aardig van stuk als we door moeilijke periode van veranderingen moeten. Denk aan stress gerelateerde klachten- relatiebreuk- jeugdtrauma-financiële problemen- toxische  relaties. Last hebben van gehechtheden (zoals beperkende negatieve gedachten en verslavingen,)dat ons persoonlijk groei tegenwerkt. Kortom zegt het leven dat  het tijd is om pas op de plaats te nemen, zodat zaken in orde gebracht kunnen worden. 

Waar is  chakra meditatief levenskracht coaching goed voor?

Onze lichaam en geest heeft van tijd tot tijd een energetisch boost nodig. Het hedendaagse haastig leven zorgt ervoor dat we geen genoeg aandacht besteden aan het energetisch voeden van onze lichaam en geest. Waardoor we sneller last hebben van stress en pijnlijke fysieke en mentale ongemakken. Daarbij zijn we sneller geneigd om toe te geven aan ongezonde gewoonten. We zijn dan ook vatbaar voor geestelijke en lichamelijke ziekten. Niemand wilt onwelzijn, we willen graag fit en geestelijk stabiel zijn.. eindelijk kan dat met chakra meditatief levenskracht coaching. Dit is een methode dat altijd toegepast kan worden, in het begin is het fijn als er een specialist op dit gebied aan je zijde paraat staat.

Bij MariLami  ben je van harte welkom, om samen met een chakra meditatief levenskracht coach aan de slag te gaan. Wij staan van  begin tot aan het einde graag voor je klaar.

 

 

De wortelchakra is de basischakra, de kleur van de wortelchakra is rood het bevindt zich onderaan de wervelkolom. Wat de wortelchakra kenmerkt zijn de basisbehoeften slapen eten en drinken, de materiele wereld-de fysieke instincten-veiligheid-fundament.

Het bestuurt de onderlichaam

heupen-benen-voeten-botten-darmen-geslachtorganen 

Als de wortelchakra niet verstoord is, dan is er sprake van tevredenheid omtrent de basisbehoeften en verkeerd het onderlichaam in een gezonde stabiele vitale gezondheid.

Verstoring van de wortelchakra kenmerkt zich in klachten die verbonden zijn met de onderlichaam. Denk aan stoornissen in de organen-voeten-last hebben van angst-genotzucht-rusteloosheid kortom de wortelchakra is niet in evenwicht.

Doormiddel van voeding lichamelijke bewegingen en praktische inzichten kan de wortelchakra in harmonieuze evenwicht gebracht worden.

 

 

De heiligbeenchakra, bevindt zich tussen de schaambeen en de navel de kleur is oranje. De kenmerken van de sacraal chakra is verbonden met emoties-creativiteit-passie-seksualiteit-immuunsysteem 

Het bestuurt fysiek onze heupen-onderrug-buik

Als de heiligbeenchakra niet verstoord is dan zijn er geen klachten die verbonden met deze energiepunt. Emotioneel kan men zich prima uiten, is zeer creatief en volgt haar/zijn passie

Als er sprake van verstoring, treden er  ongemakken betreft de fysieke aspecten. Men kan zich een emotionele wrak voelen.

Doormiddel van voeding beweging en praktische inzichten kan de heiligbeenchakra in harmonieuze evenwicht gebracht worden.

De keelchakra, bevindt zich in de nek het draagt de kleur blauw. De kenmerk is communicatief vaardig zijn-innerlijke stem-innerlijke toon in waarheid naar buiten brengen

Fysieke bestuurt het de keel-nek-stembanden-mond

 

Bij een verstoord keelchakra kan men last hebben van de stem. Duidelijk kunnen articuleren kan een probleem zijn.

Bij een gezond stabiel zuiver keelchakra is men helder in spraak en zelfverzekerd. Men weet zich communicatief vrijgevig te uiten.

 

 

De kruinchakra bevindt zich boven op het hoofd kleur is violet. De kenmerken zijn pure bewustwording van polariteiten en de kosmische bewustzijn.

Fysiek bestuurt het de denkvermogen

Als men de kruinchakra aan het ontwikkelen is dan hebben we het over bereiken van meesterschap in denkvermogen, in het handelen en het beheersen van gevoelens op een hoger bewuste niveau.

Men heeft de eenheid in zichzelf weten te vinden en is gelukzaliger in de ervaringen die men opgedaan heeft.

Bij een verstoord kruinchakra is er sprake van achteruitgang-onrust-last hebben van starre gedachten-leven in het verleden.


De zonnevlechtchakra, bevindt zich tussen de navel en de borstbeen(een zeer gevoelig energiepunt) het heeft de kleur geel. De kenmerken zijn persoonlijke wilskracht-intens kunnen voelen-beschermen van persoonlijke grenzen

Fysiek bestuurt het de spijsvertering- de maag- de middenrif

Bij een verstoorde zonnevlechtchakra is er sprake van druk voelen op de middenrif , last hebben van spijsvertering. Overige kenmerken zijn onzeker zijn je verdoofd voelen

Doormiddel van beweging -voeding en praktische inzichten  kan de zonnevlechtchakra in evenwicht gebracht worden.

 

De hartchakra, draagt de kleur groen en bevindt deze energiepunt midden in de borstkast. De hartchakra zorgt ervoor dat alle chakra met elkaar in verbinding zijn.. je ziet 2 driehoeken 1  punt verwijst naar beneden dat vertegenwoordigd de drie chakrapunten die zich onderaan de hartchakra bevinden.. dit zijn de primitieve energiepunten. De tweede driehoek verwijst de punt naar boven en dat vertegenwoordig de overig chakra's oftewel de hogere bewustzijn.  Door ervaringen en levenslessen activeren naar gelang onze hogere bewustzijn. 

Als de hartchakra verstoord is dan blijft men hangen in de drie onderste primitieve chakra's en is geen sprake van ontwikkelingen betreft het verkrijgen van een hogere bewustzijn.

Fysiek uit zich dat niet ademen vanuit de onderbuik maar snel vluchtig willen ademen. Niet kunnen beheersen betreft gedachten en gevoelens.

De derde oogchakra draagt de kleur indigo, het bevindt tussen de wenkbrauwen. De kenmerk is hogere bewustzijn, spiritueel in verbinding zijn met de kosmos en de bron. Fysiek bestuurt het de geest wat ook wel helder weten genoemd wordt.

Als deze energiepunt verstoord is dan ben je geneigd om je niet los te maken van oude geloofsovertuigingen. Men vindt het moeilijk om zich open te stellen voor veranderingen.  In deze vinden  er geen spirituele hogere ontwikkelingen plaats. In plaats daarvan raakt men sneller verward kan zich niet focussen. Intellectueel is men er niet op vooruit gegaan.

Een harmonieuze voorhoofdchakra draagt bij aan een hogere bewustzijn. Men is in verbinding met de universum-er is sprake van een goed geheugen men heeft wijsheid in pacht.

Heb je de behoefte iedere moment van de dag een Self-Care meditatie te beoefenen? Doe dan een beroep op onze specialisten om samen iedere moment van de dag te mediteren. Dit gedurende maand Live via een online sessie.

 

Ben je toe om meer in contact te zijn met je innerlijk zelf..in Hart Geest & Lichaam?Onze specialisten nemen je graag mee op een meditatieve reis. Nodig de welverdiende rust uit in je leven. Doe mee en verwelkom de eenheid in jezelf. Kies zelf welke dagen komende maand voor jou geschikt zijn.Zodat je in alle rust tijd voor jezelf kan nemen.